Iz jedne “Euforije” u drugu: Zendaya je preuzela Tjedan mode u New Yorku

11.09.2019.

Zendaya i Tommy nastavljaju u istom tonu

Za svoju drugu sezonu s američkim divom, Tommyjem Hilfigerom, Zendaya je 8. rujna preuzela kazalište Apollo u Harlemu kako bi predstavila svoju jesensko-zimsku kolekciju. Inspiriran legendarnim ženama koje su krasile pozornicu Apolloa, ​​od Arethe Franklin do Elle Fitzgerald i The Supremes, dvojac je ponovno zaslužan za moćnu kolekciju čiji komadi savršeno hvataju duh sedamdesetih, no, asortiman je stilski prilagođen današnjici.

 

Scena Grace Jones u metalnom blejzeru i trikou koja pleše na ”Pull up to the bumper” jedan je od definirajućih trenutaka ovogodišnjeg mjeseca mode koji je tek krenuo. Sa 70 godina još uvijek zadivljuje na način na koji malo tko može. Zahvaljujući Zendayi, kreativnom direktoru Law Roachu, i voditeljici kastinga, Michelle Lee crne žene svih dobnih skupina, oblika, veličina i nijansi zajedno su stvorile događaj koji je bio krajnje inspirativan i neosporno zabavan.

 

 

Prihvativši se projekta objeručke, na predstavljanju Lancômeovom mirisa, Zendaya je nosila crno-bijelu točkastu haljinu i labavu mašnicu. Potom je na dodjeli modnih nagrada Daily Front Row Fashion Media Awards, gdje je odlikovan njen dugogodišnji stilist Law Roach, premijerno predstavila crveno baršunasto odijelo u kompletu s odgovarajućom kapom i još jednom istančanom bluzom s mašnom.

 

Za one u New Yorku, ispred Appoloa će dežurati bus-trgovina sa zmijskim interijerom. Tjedan dana kasnije dvokatnik će biti parkiran na neotkrivenu lokaciju kako bi prolaznici još jednom mogli iskusiti Harlem.

Sada u svojoj šestoj sezoni, Hilfiger zna što funkcionira za njegov #TommyNow koncept (njegov plan za dopiranje do kupaca izvan svojih trgovina) i gura ga do krajnosti. Ukrcavanje! TommyxZendaya dolazi u diva stilu.

 

Piše: D.M.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Stilska inspiracija: Zendaya

Predivna, talentirana i tako stylish!

Nova kolekcija Gabriele Hearst inspirirana je sveticom i božanstveno je chic

Prije premijere Gabrieline kolekcije za modnu kuću Chloé u ožujku, imali smo prilike vidjeti njenu najnoviju kolekciju za vlastitu modnu marku

5 zapaženih trendova na tjednu mode u New Yorku

Ready-to-wear tjedan mode u New Yorku je u punom jeku, a mi smo već prepoznali par vodećih trendova za jesen i zimu

Što je arhitekt za imidž i kako mi može pomoći izgraditi stil i karijeru?

Kada Law Roach, samoprozvani arhitekt za imidž, osmišljava lookove za svoje klijentice, među kojima su Zendaya i Celine Dion, ne pita se što izgleda dobro zajedno već - što će ih pretvoriti u modne ikone?

Pažnja! Ultimativna filmska lektira za ovo (Anti-)Valentinovo stiže…

Zendaya i John David Washington u svim inačicama ljubavnog klinča u prvom filmu snimljenom u potpunosti tijekom karantene

12 modnih momenata za koje ne možemo vjerovati da su se dogodili 2020.

Prisjećamo se onih modnih trenutaka koji nisu bili casual Friday za rad od kuće

▲ Povratak na vrh