Kako izgledati kao Emily Ratajkowski u badiću?

07.06.2019.

Emily u stilu 80-ih

Ako i vi imate „girl crush“ na poznatu fashionisticu, model i glumicu Emily Ratajkowski, sigurno znate da od pretprošle godine dizajnira i liniju badića pod imenom Inamorata (što na talijanskom znači „Zaljubljena“).

 

 

Već od prije poznata po dobivanju mnoštva likeova na svaku sliku u badiću, Emily je odlučila unovčiti tu popularnost pa radije na fotkama nositi i promovirati svoje badiće.

 

 

No, Emily nipošto nije samo još jedna isprazna starleta, ona kroz svoje fotke izražava svoj zapravo feministički stav o tome da žena može biti seksi, slaviti svoje tijelo ne samo zbog pogleda muškaraca, već jednostavno zato što hoće i može. Odličan girl power stav!

 

 

Ako i vi ovo ljeto želite biti najseksi, ali sa stavom cura na svojoj omiljenoj plaži, sigurno ćete se oduševiti novom kolekcijom, koja obiluje kostimima popularnih uzoraka poput leopard printa ili točkica. Tu je i mnoštvo visoko rezanih gaćica, mašnica te neonskih boja.
Zabavne fotke, u stilu 80-ih, snimila je Zoe Grossman.

Piše: J.R.
Fotogafije: Zoe Grossman

Pročitajte i...

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Bella Hadid i Chiara Ferragni otkrile su Tik Tok

Fashionistice su u izolaciji otkrile Tik Tok

Pogledajte naš izbor najzabavnijih videa koje su kreirale cure iz modnog svijeta

Obožavamo badiće iz nove Zimmermann kolekcije

Popularni brend izbacio kolekciju za toplu sezonu

▲ Povratak na vrh