Kako nositi bisere na sasvim nov način

26.11.2020.

Reinvencija tradicionalnih perli

Biserne niske kakve je besmrtnima učinila Audrey Hepburn u filmu “Doručak kod Tiffanyja” zauvijek će biti in, no javljaju se i neki novi trendovi u nakitu. Pravi ili umjetni, manje je važno, naglasak je na inovativnom dizajnu koji vječne perle inkorporira ne samo u nakit već različite modne dodatke koje možete nositi u sva godišnja doba i na različite kombinacije.

U nastavku donosimo 7 intrigantnih komada iz aktualne ponude Net-A-Portera.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Instagram jewelry_shenkar, Net-A-Porter

Pročitajte i...

Najljepši blagdanski pokloni su trajne uspomene

U oceanu ponude božićnih poklona teško je zadržati individualnost i odabrati onaj koji će biti odraz naših misli, želja i emocija. Kako ostaviti potpis, kako darovati nešto posebno, trajno, uspomenu za cijeli život? Odgovor je jednostavan: darujte nakit!

Nakit koji bi žene sa stavom voljele pronaći ispod božićnog drvca

Nakit je poklon s kojim ne možete pogriješiti, a Amaranthine ima novu kolekciju koja stavlja naglasak na povezanost s prirodom

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

Osjetite dašak Pariza u Zagrebu

Potražite božićnu bajku u Borboleta trgovinama

Nakit kao hommage 90-ima: nova Karat Jewelry kolekcija

'Više je više'… I nikad nije previše.

De'llure - nova zvijezda na hrvatskom nebu nakita!

Sofisticirani, simplificirani, trendy nakit jednostavnih linija… Sve u jednom? I to je moguće. Rođena je nova zvijezda na hrvatskom nebu nakita jednostavnog imena-De'llure.

▲ Povratak na vrh