Kako Rihanna radi od kuće… i što pritom nosi?

07.10.2020.

Kako dežurna Bad Gal provodi karantenu, uspijeva osvajati svijet radeći od kuće i što joj je najdraži outfit…

Kad ste superzvijezda A-liste, revolucionarka na područjima mode i ljepote, kao i dežurna Bad Gal čijem cool-levelu aspiriramo svaki dan, pretpostavljamo da je možda jedini neistraženi prostor – relaksacija. 

Dok smo mi većinu ove godine provele aktivno se uzrujavajući, Rihanna je dosad izbacila liniju proizvoda za njegu kože, liniju cipela u suradnji s Aminom Muaddi, mini-kolekciju sunčanih naočala i najavila rad na novom albumu. Sve u svemu, nevjerojatan prosjek. 

Za Vogue je ovih dana rekla da je najviše tijekom lockdowna cijenila smirenje duha: „Naprosto stišavanje moga duha i osluškivanje svega što mi Bog ili univerzum predstavljaju“. No Riri se već vratila svome ritmu, iako je izvanredna situacija proizvela neke nepovratne promjene te će Rihannina druga ekstravaganza debitirati na Amazon Prime ovaj tjedan: „Definitivno je bio neobičan proces. Trenutno smo u divljim, neistraženim vremenima i samo pokušavamo shvatiti što se događa jer se sve okrenulo naglavačke.“ 

Namjera je bila zadržati nešto od uzbuđenja iskustva uživo, a da ipak sve bude koliko je god moguće sigurno za sve uključene. Za Rihannu, koja je inače uključena u svoje projekte na svakom koraku, zaokret je bio drastičan: „Želim fizički imati ruke na svemu, a sad je sve nam mailu, u slikama i videu, tako da je drugačije. I to je dosta iritantno kad ste kontrol frik poput mene!“ 

Malo nas veseli pomisao da, dok smo mi odrađivali Zoom sastanke i gubili živce na virualnim sastancima, na tome je istome Zoomu bila i – Rihanna, s istim problemima. „Samo se izležavam naokolo, depram se i uživam,“ kaže o vremenu provedenoj u karanteni između Kalifornije i Meksika. 

A što je sada Rihannin go-to outfit: „Moja su nova uniforma ogrtači. Udobni su, rastezljivi i laki. Možeš imati tanke, debele, zašto biste uopće nosili išta drugo? Doma ste, ne treba vam makeup, ne treba vam frizura. Chillam i radim što trebam. Naravno, svako toliko odjenem nešto za Zoom sastanak.“ 

Nadamo se da nam je u zvijezdama možda i Rihannina linija ogrtača. 

Piše: Ana Fazekaš

Fotografije: Instagram @badgalriri

Pročitajte i...

Lateks - od fetiša do mainstreama

Prvo su ga nosili fetišisti, pa zatim zvijezde, a sada se sve češće javlja na modnim pistama. No je li taj sjajan materijal doista tako sexy?

Kako je Riri još jednom pomaknula granice

Rihanna predstavila novu kolekciju Savage x Fenty

Rihannina londonska rezidencija je na prodaju (i nije nas oduševila)

Rihannina tajna londonska rezidencija u blizini legendarnog Abbey Road studija prodaje se za vrtoglavih 41 milijun dolara!

Fashion hotlist: Najznačajnije modne dizajnerice u 2020-oj

Tko su žene koje predvode trenutno najutjecajnije brendove modnog univerzuma

Osam dnevnih rituala koji će vas uzemljiti

Udahnite jutarnji zrak, priuštite si čašu vina... Ovi laki zahvati u svakom danu dat će vam potrebnu snagu bez obzira na to u kojoj ste fazi tranzicije u «novu normalu»

▲ Povratak na vrh