Kako se Ganni povezao sa svojim obožavateljima u ovim danima?

Ganni kreativni izazov
26.03.2020.

Sve o Gannijevom „Home is where the heart is“ kreativnom izazovu

U ova vremena koja u novijoj povijesti nisu još bila doživljena, osim strahova oko zdravlja, mnoge tišti i kako će trenutni globalni stand by mode preživjeti s financijskog aspekta. Modni svijet doživljava teške dane, trgovine su zatvorene, a malo kome je više i do online kupovine. Brendovima je sad posebno izazovno pogoditi pravi način komunikacije s potencijalnim kupcima, razumljivo je da i dalje šalju poruke kojima potiču na kupnju, no potrebno je postići prikladan ton koji odgovara trenutnoj situaciji, a istovremeno odiše pozitivnošću. Većina modnih marki sad se fokusira na promoviranje komada koji odgovaraju #stayathome potrebama, pa predstavljaju svoje verzije trenirki, pidžama, papuča i sličnih komada.

Ganni pidzama

No, jedan od dosad kreativnijih pristupa komunikaciji s kupcima odlično je osmislio danski Ganni. Naime, umjesto da svojim poklonicima na silu nude nove proizvode, odlučili su ostati u kontaktu s kupcima kroz simpatičan Instagram izazov naziva “Home is where the heart is”. Svjesni činjenice da i u izolaciji mnogi žude za kreativnim izražavanjem, svojim fanovima predložili su zabavnu igru: sve što trebate napraviti jest izraditi originalnu fotografiju ili umjetnički rad na gore navedenu temu te poslati na mail adresu koju možete pronaći na Ganni instagram stranici, ili jednostavno tagirati  #GANNIWFH. Nagrađena djela biti će dio postava pop-up izložbe u Copenhagenu u kolovozu, a pobjednici će dobiti i vrijednu Ganni poklon karticu.

Ganni kreativni izazov

Dok je besplatan shopping u Ganniju očito vrlo primamljiv, vjerujemo da je sudionicima važnija činjenica da se slanjem ili tagiranjem svojeg artworka priključuju globalnoj zajednici kreativaca i poklonika slične estetike. U ova vremena odvojenosti, svi težimo pripadanju, barem preko online zajednice istomišljenika, stoga je ova Gannijeva inicijativa odlično pogođena. Izazovu su se već priključile poznate fashionisice poput Emili Sindlev ili Biance Valle, kao i brojni fanovi, pokazujući svoje #WFH outfite i kolaže ili fotografije interijera. Sve ih možete pogledati kroz #GANNIWFH hashtag, a mi vam želimo da se pritom i super zabavite.

Ganni kreativni izazov

Piše: J.R.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Ako volite oversized siluetu, ruski brend Monochrome će vas oduševiti!

Streetwear brend iz Moskve koji svoje poslovanje temelji na održivosti i etičnosti

15 dnevnih haljina u kojima se vidimo ove sezone

Cijela abeceda proljetnih hitova: od Acne Studios do Zimmermanna

Kako nositi popularnu košulju s oversized kragnom?

Složili smo  4 dobitne kombinacije!

Stilska inspiracija: Anna Winck

Spavaš li mirno, Emili Sindlev?

Stilska inspiracija: Bianca Valle

Ova stylish holistička nutricionistkinja iz New Yorka odlična je inspiracija za #Stayathome outfite!

▲ Povratak na vrh