Kendall Jenner je izašla u nekonvencionalnom traperu i mi smo, poput njenih traperica, rastrgani

13.08.2019.

Skrojene po mjeri?

Jesu li traperice koje imaju dvije prednje strane novi trend ili blijeda kopija kroja iz kineskog dućana. Iako, pomalo sumnjamo da bi se i u najgorem kineskom dućanu takav propust dogodio.

Krenimo samo na trenutak od same teme traperica. Kada su u pitanju stilovi traperica, Internet je već prilično podijeljen. Uske ili široke, s visokim strukom ili niskim? I to je bilo prije nego što je Kendall Jenner došla da razriješi stvari.

 

23-godišnja manekenka – čiji modni izbori olakšavaju uštedu za buduće outfit inspiracije – ovog je tjedna glasno i jasno proglasila ljubav prema nekonvencionalnom traperu, dok je nedavno krenula za put u L.A.

 

 

Za ručak u Los Angelesu, model porijeklom iz Calabasasa, izašao je u cvjetnom bralette topu, sunčanim naočalama s četvrtastim okvirima nalik na one iz 90-ih, tenisicama, mini torbicom i trapericama Louis Vuitton s gumbima i s prednje i stražnje strane.

Što pomisliti o ovom dizajnu? Možda je bolje samo se nadati kako neće pokrenuti lavinu sličnih modela…

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kako pronaći savršene traperice za svoj oblik tijela?

Nekoliko jednostavnih formula koje će vam pomoći u potrazi

Tri načina kako ovog ljeta nositi traperice

Ako se i ljeti teško odvajate od omiljenih traperica, ove će vas ideje razveseliti

Predmet žudnje: House of Sunny "Hockney" haljina

Ni Kendall joj nije mogla odoljeti...

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

Kendall mora platiti pozamašnu svotu zbog prevare s Fyre festivalom

Prevareni followeri barem su djelomično istjerali pravdu

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

▲ Povratak na vrh