Kim Kardashian na Instagramu najavila NAKED kolekciju donjeg rublja

19.02.2020.

Nova SKIMS kolekcija na pomolu

Otkako je pokrenula svoj novi brend SKIMS, koji prodaje donje rublje i odjeću za oblikovanje tijela, Kim Kardashian ne staje s izbacivanjem novih kolekcija. Njezin shapewear jedva su dočekali milijuni njezinih obožavatelja, ali i oni koji su se nadali donjem rublju koje je istovremeno lijepo, udobno i funkcionalno.

Kim Kardashian je na profilu brenda SKIMS prije svega par sati najavila novu kolekciju naziva “NAKED”, luksuznu kolekciju donjeg rublja u četiri nude nijanse (koje odgovaraju različitim bojama kože) u velikom rasponu veličina od XXS – 4X. SKIMS-ova nova kolekcija odlikuje se inovativnim dizajnom koji koristi posebne materijale koji prianjaju uz tijelo i oblikuju ga tako da naglašavaju njegove najbolje karakteristike, a kolekcija je, očekivano, izazvala oduševljenje brojnih pratiteljica. Osim zbog kolekcije, Kim je izazvala odobravanje publike na društvenoj mreži i zbog još jednog razloga. Ženama se, naime, posebno svidjelo što na svojim fotografijama prikazuje žene različitih rasa, oblika tijela i veličine ne promovirajući nerealne standarde ljepote. Nova kolekcija sa SKIMS potpisom u prodaju dolazi 24. veljače i to isključivo u SKIMS online shop. Za one nestrpljive ili one koji se boje da bi kolekcija mogla biti razgrabljena (što, poučeni smo iskustvom, nije nimalo nerealno), postoji opcija upisa na listu čekanja.

 

 

Piše: T.L.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

▲ Povratak na vrh