Koji je domaći dizajner oduševio irsku glazbenicu Roisin Murphy?

06.08.2019.

Pjevačica s upečatljivim stilom

Popularna glazbenica, kompozitorica, performerica, dizajnerica mnogima je najviše poznata kao pjevačica nekada vrlo popularne glazbene skupine Moloko.

 

 

Roisin Murphy ususret svom nastupu u Rovinju upoznala je rad domaćeg dizajnera Nenada Sovilja. Kroz druženje i posjet njegovom ateljeu u rovinjskom luksuznom Grand Park hotelu upoznala se sa Soviljevim radom i nakitom te su dogovorili i skorašnju suradnju. Glazbenici se toliko svidio Soviljev nakit da je za nastup u Rovinju, samoinicijativno izabrala ogrlicu iz njegove posljednje kolekcije Monument kojoj je inspiracija bila fontana Manduševac sa središnjeg zagrebačkog trga.

 

 

“Mnogo smo razgovarali o mom, ali i njenom radu jer sve njene kostime za nastupe ona osobno kreira te smo zapravo kliknuli na toj umjetničkoj razini. Čak smo razgovarali i o nekoj potencijalnoj kolaboraciji gdje bih joj ja pomogao oko kostimografije za nakit za njezine nastupe. Kasnije mi je njezin suradnik za kostime rekao kako joj se jako sviđa moj rad, a osobito ogrlica, koju je odmah stavila oko vrata.” ispričao je Nenad Sovilj o susretu i druženju te dodao “Roisin je jako “cool” osoba, iznimno zabavna i opuštena, ali se definitivno osjeti aura dive i zvijezde. Iznimno ju cijenim sve ove godine, glazba koju stvara je umjetnost, ima nevjerojatnu boju glasa, a uz sve to još je i modna ikona! Raduje me ovaj susret s njom i moguća suradnja!”.

 

Fotografije: Sovilj PR

Pročitajte i...

Prva dama nosi novu Soviljevu kolekciju

Sanja Musić Milanović dala nam je mali uvid u novu kolekciju Nenada Sovilja

Monument, posljednja kolekcija Nenada Sovilja dobila je svoju kampanju

Model Julija Nydal u dinamičnoj kampanji za novu kolekciju

Predstavljena nova kolekcija nakita Nenada Sovilja inspirirana spomenicima

Do sad najopsežnija kolekciju renomiranog dizajnera pogledala su mnoga poznata lica iz javnoga života

Jedinstvena prilika za shopping nakita Nenada Sovilja s popustom

Nenad Sovilj će na nadolazećem ELLE Boutiqueu predstaviti svoj nakit koji će se po prvi put moći kupiti s popustom

▲ Povratak na vrh