Korejski dizajn osvaja Net-a-Porter!

21.10.2019.

Nova modna imena na luksuznoj platformi

Luksuzna modna platforma Net-a-Porter od svog osnutka drži prste na pulsu svjetske mode uvijek nastojeći servirati svojoj publici nešto dotad neviđeno, svježe i drugačije. Uključujući neke nove i talentirane dizajnerske snage u svoje redove, često se dogodi da na koncu postanu zvijezdama i steknu popularnost kakvoj se, vjerojatno, nikada nisu nadali.

 

 

Nedavno je tako Net-a-Porter otkrio ekskluzivnu suradnju s talentiranim korejskim dizajnerskim snagama. Radi se, naime, o kolekciji koju su za luksuznu modnu platformu izradile mlade nade korejskog dizajna čija se odjeće probija na street style sceni Seula, glavnog i najvećeg grada Republike Koreje.

 

 

Brendovi koje je Net-a-Porter uključio u ovoj posebnoj suradnji nama s ove strane zemaljske kugle, doduše, nisu osobito poznati no vjerujemo kako će se to uskoro promijeniti. Pushbutton, Andersson Bell, Le 17 Septembre, 1064 Studio, Brandblack i gu_de modna su imena čija je ekskluzivna kolekcija sačinjena od sjajnih odjevnih komada, cipela i drugih modnih dodataka poput primjerice skulpturalnog nakita koji potpisuje 1064 studio.

 

 

Što se odjeće tiče, u kolekciji ćete pronaći sve od klasike pa do razigranih party haljina i upečatljivih haljina i košulja kao i divne sandale koje smo odmah dodale na svoju wish-listu. Kolekcija je već sada dostupna za kupnju na službenim stranicama Net-a-Portera.

 

 

Piše: T.L.
Fotografije: Net-a-Porter

Pročitajte i...

Ova odjeća natjerat će vas da počnete vježbati

Moda koja će vas natjerati da zavolite vježbanje

15 dnevnih haljina u kojima se vidimo ove sezone

Cijela abeceda proljetnih hitova: od Acne Studios do Zimmermanna

Net-a-Porter ponovno radi punom parom

Dobre vijesti za sve koji su jedva čekali obnoviti svoje proljetno-ljetne garderobe i kozmetičke torbice

Luksuzni webshopovi i poznate fashionistice udružuju se u borbi protiv pandemije

Pohvalne inicijative Vestiare Collectivea i Net-a-Portera

Čak i da ste namjeravali, do daljnjeg ne možete kupovati na Net-a-Porteru

Obustavljen je rad distribucijskih centara za Europu i Amerike

▲ Povratak na vrh