Maison Margiela ima nekoliko sjajnih, super udobnih komada od frotira

MM6 sezona S/S 2020. komadi od frotira
13.04.2020.

Savršeni za kućne outfite

U sklopu svoje kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2020., MM6 Maison Margiela izbacio je i seriju odjeće i modnih dodataka izrađenih od frotira, materijala koji se obično koristi za izradu ručnika i kućnih ogrtača.

Kada je kolekcija još bila u izradi, vjerojatno nitko nije slutio da će nas zdravstvena kriza prouzrokovana koronavirusom zaključati u naša četiri zida, a interes za modom uvelike će se ograničiti na udobne kućne ogrtače, oversized trenirke, tajice i hoodice te, naravno, mekane papuče. No, u kolekciji za toplu sezoni poznatog modnog brenda pronašli su se udobni komadi izrađeni od frotira kao stvoreni za izležavanje po kući (premda su vjerojatno namijenjeni izležavanju oko bazena).

MM6 sezona S/S 2020. ogrtač od frotira

Naravno, nitko ne misli da ćete izdvojiti 800 američkih dolara za suknju u kojoj ćete paradirati po stanu, no ovo je sjajno vrijeme da prevrtimo film i prisjetimo se zaboravljenog, super udobnog materijala, a od kojeg su nekoć izrađivala odjeća koju sada tek tu i tamo možete pronaći u vintage shopovima. Zbog udobnosti i praktičnosti držimo fige da se ponovno vrati u modu! MM6 Maison Margiela kolekcija sastoji se od odjeće od frotira ukrašene vintage floralnim uzorkom te mekanih sandala koje su stvorene za nošenje po stanu, no ipak se nadamo da će ova kolekcija imati prilike zaživjeti i na plažama ovog ljeta. A možda pokrene i neke nove trendove.

MM6 sezona S/S 2020. suknja od frotira
Piše: Tina Lončar

Fotografije: Maison Margiela

Pročitajte i...

Stiže remake kultnog filma “Lica s ožiljkom”, pa da se podsjetimo kultnih outfita Michelle Pfeiffer …

Talijanski redatelj Luca Guadagnino režirat će novu verziju filma po scenariju braće Cohen, a mi jedva čekamo saznati tko će glumiti Elviru Hancock, djevojku sklonu opasnim muškarcima i haljinama, koja se u svom turbulentnom životu držala mota “never get high on you own supply”

10 lookova Jeanne Damas koje ćemo ovo ljeto kopirati  

Ova cool Parižanka drži se pravila: „the more effortless you look, the more chic you look“. A ovo su njezine opuštene ljetne kombinacije u kojima vidimo i vas...

Filmska stilska inspiracija: Scarface

Uz naše naputke rekreirajte jedan ženski i jedan muški look iz kultnog filma

Dobrodošli u klub Tropicana!

 Nikad se nećemo zasititi uzoraka koji nas asociraju na tropske krajeve, njihove živopisne nijanse te svu raskoš egzotične flore i faune...

▲ Povratak na vrh