Model na reviji izveo najčudniji hod po modnoj pisti ikad

26.09.2019.

Zanimljivo...

Sve je počelo u srijedu kada je 20-godišnji njemački maneken Leon Dame zatvorio reviju Margiela, odjeven u vojno nadahnut kožni sako i spreman da ostane u vječnom pamćenju začuđene publike. U snimci njegovog bizarnog putovanja niz pistu, čini se da se Leon odlučio za blago savijeno držanje i pogled koji ubija. Je li vas strah? Nas je.

 

Leon prkosno stupa na modnu pistu dok gledatelji pokušavaju na mobitelima uhvatiti taj fantastičan i pomalo zastrašujući trenutak. On pozira pogrešno, čak u jednom trenutku galopira. Još jedan model šeta pored njega, izgledajući napeto, ali nigdje blizu razine Dame. Usudimo se reći kako ni jedan model nije uspio toliko izgledati kao da bi se mogao svakog trenutka spotaknuti i još uvijek imati potpunu kontrolu. Pa, pogledajmo:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leon Dame (@leondame) on Sep 25, 2019 at 7:25am PDT

Dame je ove sezone također hodao na modnim pistama za Gucci, Valentino, Alexandera McQueena i Burberry. Prošle sezone je čak gostovao u showu Maison Margiela, tako da je vjerojatno da je kreativni direktor John Galliano bio inspiriran njegovim jedinstvenim stilom. A, tko je još inspiriran? Twitter, naravno.

U nastavku otkrijte sve memove koji su proizašli iz ovog nezaboravnog fashion trenutka:

 

 

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh