Modna marka Victorije Beckham vidjela je svjetlije dane

18.12.2018.

Modni brend bivše članice benda Spice Girls u višemilijunskom gubitku

Iznenađujuća vijest stiže iz Velike Britanije. Poznati modni brend Victoria Beckham Limited, čiji su prihodi su porasli za 17%, posluje s operativnim gubitkom od čak 10,2 milijuna funti.

Od osnutka luksuzne modne marke u 2008. godini i od 2017. troškovi su porasli s početnih 2 milijuna na 10,2 milijuna, što je velika razlika u samo godini dana. Prihodi su porasli na 42,5 milijuna funti, no stručnjaci vjeruju da Beckham, koja sama vrijedi oko 240 milijuna funti, može očekivati ​​profit tek u srednjeročnom periodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on


Gubici su se proširili i za Victoria Beckham Limited unatoč uspjehu ograničene kolekcije za američki high-street lanac Target i linijom šminke za Estée Lauder. Prodaja je porasla na ready-to-wear kolekciji Victorie Beckham, koja ove godine obilježava desetu godišnjicu svoje prve revije na londonskom tjednu mode.

Unatoč teškom trgovinskom okruženju ove godine, iz Victoria Beckham Limited su izjavili da “ulažu u budući rasta tržišta kao što su SAD i Azija, te da nastavljaju graditi svoj voditeljski tim”.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Top 5 revija s londonskog tjedna mode

Kako su svoje nove kolekcije prezentirali omiljeni dizajneri

Koju dnevnu kremu za lice koriste Alexa Chung i Victoria Beckham?

Otkrili smo tajnu svježeg izgleda naših omiljenih Britanki

Victoria Beckham se i službeno počinje brinuti za žene izvana i iznutra

Victoria Beckham Beauty donosi prve proizvode za usne

▲ Povratak na vrh