Eklektičan nakit koji će vam izmamiti osmijeh

06.04.2020.

Neobične naušnice s potpisom SAFSAFU

Njezin nakit je eklektičan i na prvi pogled pomalo bizaran, doima se kao da njegova autorica baš nimalo ne mari za modna “pravila” i kombinira “nespojivo” na pomalo zaigran i dječji način, decentnost joj je dosadna, a sve to rezultira jednom neopterećenom vibrom, vedrinom i šarenilom. Njezino ime je Safu Seghatoleslami, a neobičan nakit koji stvara pronaći ćete pod imenom SAFSAFU.

 

Dizajnerica je dosad živjela u Teheranu, Barceloni, Majorci, Ourenseu, Vigu, A Coruñi i Madridu, a sadašnju adresu pronašla je u modnoj metropoli – Parizu. Pariška je adresa, kaže, podosta promijenila njezin kreativni izričaj pa je napustila minimalistički nakit lišen boja koji je dotad njegovala te je počela kreirati vedre, šarene i eklektične komade nakita koje možemo opisati riječima “statement”, ali i “nekonvencionalno”. Privjesci koji podsjećaju na gumene medvjediće, trešnje izrađene od sitnih perlica koje čine upečatljive naušnice, srcoliki kristali u različitim bojama i drugi neobični motivi samo su maleni dio velikog opusa kreativne dizajnerice koja je svojom nesputanošću osvojila brojne obožavatelje diljem planeta, a koji s nestrpljenjem čekaju svaku njezinu fotografiju na društvenim mrežama. Šareni nakit s potpisom Safu Seghatoleslami danas možete pronaći na platformama kao što su SSENSE,Galeries Lafayette Champs-Élysées, LUISAVIAROMA, Opening Ceremony i druge, a njezine kreacije koje pomalo podsjećaju na nakit kakav smo nosili u djetinjstvu danas ponosno nose najpoznatije svjetske influencerice netipičnog odjevnog stila poput Mirande Makaroff, Marianne Theodorsen, popularnih “ružičastih” blizanki Ami i Aye, Marije Bernad i mnogih drugih. Nedostaje li vam u životu pokoji komad nakita koji će vam uvijek izmamiti osmijeh, SAFSAFU svakako je taj.

SAFSAFU naušnice

SAFSAFU naušnice

SAFSAFU naušnice

Piše: Tina Lončar

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Lanci ili kristali? Nije važno, bitno da sjaji

Ključna riječ ove jeseni: maksimalizam

Čarobni svijet Borboleta nakita

Najpoznatiji domaći brend nakita, Borboleta, od ove jeseni, pokrenuo je seriju limitiranih edicija svojih leptira, koje će izlaziti jednom godišnje i svaki puta će biti posebni i drugačiji od ostatka kolekcije

ELLE Intervju: dizajnerica nakita Bea Bongiasca

Osvojila nas je zabavna pop estetika ovog talijanskog brenda!

Biseri na skandinavski način

Upoznajte se sa sanjivim nakitom Sophie Bille Brahe

“Ideja o zajedničkom projektu postoji još od studentskih dana”

Intervju s Majom Šimunović i Sandrom Aračić koje stoje iza fantastičnog nakita s potpisom Bling Zoo

Predstavljamo Memory box, novu kolekcija branda Cherry Dear

"Zamislite da želite trenutak toliko jako stisnuti i zagrliti, tako da vam nikad ne može pobjeći"

▲ Povratak na vrh