Nova FREYWILLE kampanja nadahnuta kreativnim dijalogom umjetnosti i mode

freywille
20.04.2015.

Nova FREYWILLE mini kampanja nastala je sintezom talenata i kreativnog promišljanja fotografskog dvojca Decker&Kutić i Petra Trbovića koji kroz četiri umjetničke fotografije otkrivaju zanosni dijalog umjetnosti i mode s naglaskom na bajkovitu ljepotu bečkog nakita i filozofskih poruka svjetskih majstora slikarstva utkanih u njegove izražajne koloristične motive.

 

 

 

 

Svaka fotografija kroz zanimljivi koncept povezuje FREYWILLE premisu o stvaranju nečeg novog iz različitosti i inspiracija koje nas okružuju s naglaskom na vizualnu poetiku asocijacija i osjećaja ugode koje ovaj nakit pruža oku promatrača.

Kampanja počinje maštovitom interpretacijom putovanja kroz Monetovu cvjetnu oazu Giverny. Inspirirana je istoimenim setom FREYWILLE nakita iz kolekcije Hommage a Claude Monet posvećenom umjetnikovom vrtu prosperiteta gdje je odmarao svoj um i stvarao vrhunska remek djela. Dizajn seta Giverny oživljava Monetove tipične impresionističke poteze kistom dok izranjanju iz nestašne igre svjetla s nježnim vlatima trave i apstraktnih latica jarkih boja.

U ovoj odličnoj FREYWILLE kampanji zasluge za styling i art direction idu Petru Trboviću, za fotografiju Romanu Deckeru i Dejanu Kutiću, Saši Jokoviću za šminku, a Miji Majhenu za kosu. Ulogu modela preuzela je prelijepa Magdalena May Gero iz agencije Talia model, koja je ujedno i Elle Novo lice.

Fotografije: Decker&Kutic

Pročitajte i...

Preporuka: Luksuzni FREYWILLE satovi

Oni su elegantni putnici kroz vrijeme

Freywille

Najljepši poljubac u umjetnosti

Pogledajte novu FREYWILLE kolekciju Kiss

FREYWILLE

Raskošne FREYWILLE marame u blagdanskom ozračju

Upečatljiva svilena marama vječni je sinonim diskretnog luksuza

Freywille

Ogrlica koja osvaja na prvi pogled

Elegantna harmonija senzualnih bisera i Freywille umjetničkih kreacija

Putujuća izložba nakita Freywille

Fascinantna i slikovita priča o 60 godina povijesti omiljenog svjetskog brenda FREYWILLE dolazi u Zagreb kao veličanstvena zbirka najljepših umjetničkih kreacija od emajla

Freywille

Kako izgledaju Freywille ljetne igre s modnim dodacima?

Iskoristite ostatak ljeta za maštovite igre s modnim dodacima

▲ Povratak na vrh