Nova Zarina kolekcija za koju se nadamo da ćemo ju čim prije nositi

21.03.2020.

Predivni komadi za proljeće i ljeto

Popularni Inidtexov high street brend Zara izbacio je kampanju “Lost Garden” za svoju novu kolekciju namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2020. Premda trenutno mnogima vjerojatno nije do mode i ne mare za nove kolekcije, mi se nadamo kako ćemo ovu Zarinu kolekciju ipak imati prilike čim prije nositi. I to ne samo po kući.

Naime, Zara je u svojoj viziji tople sezone, koju je predstavila novom serijom fotografija, zamislila mnogo romantičnih odjevnih kombinacija sačinjenih od divnih, ženstvenih i lepršavih haljina, u mnogo nježnih boja poput bijele i lavande, uz poneku modru i pregršt razigranih cvjetnh uzoraka, nježnih volana i mašni, laganih ženskih odijela… Naravno, u novoj Zarinoj kolekciji za proljeće i ljeto pronašle su se i sjajne torbice s drvenim detaljima, divne ogrlice, popularne thong sandale koje viđamo posvuda, sunčane naočale velikih okvira i remenčići koji služe za isticanje struka. Nadamo se samo da će ova kolekcija zaživjeti i na ulicama.

Piše: T.L.

Fotografije: Zara

Pročitajte i...

7 najcool kožnih haljina

Inspirirane lookom Zoe Kravitz kao Catwoman istražile smo aktualnu ponudu kožnih haljina koje oblače od glave do pete i nismo se razočarale...

Njezino veličanstvo čipka

Ženstvena, romantična, po potrebi i fatalna.

Modna odluka sezone: gležnjače - elegantne vs. glomazne

Gležnjače su i dalje omiljeni komad za jesensko razdoblje, a glavna dilema ove sezone jest - odabrati elegantne ili glomazne?

11 highstreet haljina s cvjetnim uzorkom na jesenski način

Dolazak hladnijih dana ne znači da se moramo odreći cvjetnog uzorka, već samo da moramo prigrliti njegovu jesensku varijantu

Shopping vodič: bijele traperice

Svoje ljetne stylinge gradite oko bijelih traperica

▲ Povratak na vrh