Postoji li vjenčanica iz snova? – Zuhair Murad tvrdi da postoji

10.10.2019.

Bajkoviti dizajn nove kolekcije

Vjenčanice s potpisom libanonskog modnog dizajnera Zuhaira Murada već dugi niz godina slove kao jedne od najpopularnijih, za njima uzdišu žene diljem svijeta, a on sa svakom novom kolekcijom pomakne granice i osvoji nova srca.

 

 

Nova bridal kolekcija Zuhaira Murada namijenjena sezoni jesen/zima 2019. još je jedna od onih na kojima će mnoge buduće mladenke pasti oči, a fotografije kampanje zasigurno će pronaći mjesto u njihovim Pinterest folderima.

 

 

S pravom, jer nova je kolekcija zbilja bajkovita, romantična i vrlo dramatična. Raskošne vjenčanice s mnogo divnih detalja odišu posebnom dozom elegancije i oduševljavaju već na prvi pogled, a kolekcija obiluje različitim siluetama kako bi zadovoljila različite ukuse često zahtjevnih mladenki.

 

 

Mnogo romantične čipke, transparenti veo, sitni cvjetići i perje, bijela boja i nijansa šampanjca, uz lagani vintage štih ono je što novu bridal kolekciju s potpisom Zuhaira Murada čini zbilja posebnom.

 

 

 

Posve smo sigurni kako će ova kolekcija vjenčanica libanonskom dizajneru osigurati četu novih obožavateljica.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Zuhair Murad

Pročitajte i...

Bili smo na Sajmu vjenčanja u Opatiji

Pogledajte kako nam je bilo na jubilarnom 20. Sajmu vjenčanja u Opatiji

Najljepše BERTA vjenčanice ravno s modnih pista New Yorka u Vesna SPOSU!

Prostor ekskluzivnog fashion storea Vesna SPOSA, za sinoćnju reviju pretvoren je u modnu pistu kakvom se mogu pohvaliti svjetski dizajneri. Što jedino i priliči svjetski poznatom brendu, BERTA. Dizajner koji vlada svjetskim modnim pistama, vjenčanice koje nas ostavljaju bez daha, vjenčanice koje želimo!

▲ Povratak na vrh