Novi modni brend na sceni

Hillier Bartley
28.08.2015.

One su Katie Hillier i Luella Bartley, britanski dizajnerski tandem i velike prijateljice ekscentričnog stila i estetike

Prije samo pola godine, još uvijek su bile glavne kreativne snage iza brenda Marc by Marc Jacobs. A onda je zbog loših rezultata linija ugašena pa se ovaj britanski duo s još većim entuzijazmom primio idućeg projekta – vlastite modne marke Hillier Bartley.

 

Hillier Bartley

Katie Hillier i Luella Bartley

 

One su Katie Hillier i Luella Bartley, britanski dizajnerski tandem i velike prijateljice ekscentričnog stila i estetike.

 

Hillier Bartley Hillier Bartley Hillier Bartley

 

 

A baš tim riječima opisuju svoju premijernu kolekciju koju su još u veljači predstavile malom broju kupaca i modnih insajdera. Kolekcija koja će se uskoro naći u prodaji, temelji se na luksuznim materijalima posebnog vizualnog dojma i odiše vrhunskom izradom svojstvenom britanskim krojačkim salonima.

 

Hillier Bartley Hillier Bartley

 

 

Klasični modeli hlača, kaputa, košulja i suknji u Hillier Bartley izvedbi dobili su neobičan štih, a taj očito buntovnički i zaigran dojam, inače svojstven objema dizajnericama, definitivno izdvaja iz mase i namijenjen je ljubiteljima ekscentrične elegancije koji modu ne shvaćaju preozbiljno.

Piše: Maja Karnik
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Marc by Marc Jacobs

Jeftinije modne linije nestaju jedna za drugom

Što se događa s dodatnim linijama naših omiljenih dizajnera? Jesu li high street lanci kumovali nestanku pristupačnije mode s dizajnerskim potpisom?

Marc By Marc Jacobs

Kraj brenda Marc By Marc Jacobs

Pristupačna linija slavne američke modne kuće više neće postojati

Marc by Marc Jacobs¸proljeće/ljeto 2015.

Rave kultura

Marc by Marc Jacobs predstavlja kolekciju za proljeće/ljeto 2015.

Marc by Marc Jacobs

Kako izgledaju modeli s Instagrama?

Brend Marc by Marc Jacobs je objavio novu neobičnu kampanju

Torbom jarkog kolorita otjerajte zimsko sivilo

Vrijeme je rasprodaja što znači samo jedno - nabavite neke od komada u kojima ćete zablistati za svega par mjeseci i nemojte zaboravite torbe jarkog kolorita

Dobrodošli u klub Tropicana!

 Nikad se nećemo zasititi uzoraka koji nas asociraju na tropske krajeve, njihove živopisne nijanse te svu raskoš egzotične flore i faune...

▲ Povratak na vrh