Novi stilski zaokret Victorije Beckham

12.09.2016.

Neposredno prije predstavljanja nove kolekcije, Victoria je održala minutu šutnje za sve nastradale u tragediji koja se dogodila u New Yorku prije točno 15 godina

Kada je prije osam godina startala s dizajnerskim kolekcijama za ljubiteljice modernog i ženstvenog dizajna minimalističke estetike, Victoria Beckham teško je mogla zamisliti da će se prometnuti u jednu od najvećih zvijezda Tjedna mode u New Yorku.

No godine uspjeha i kontinuiranog ulaganja u tim s kojim predano radi 24/7 rezultirali su komercijalnim uspjehom, a kritika je također otupjela na ovu celebrity dizajnericu koja je napokon prihvaćena na sceni. Barem se tako čini prilikom čitanja recenzija u najvažnijim tiskovinama.

Za sezonu proljeće/ljeto 2017. Victoria je pripremila lagani stilski pomak od onoga što smo očekivali od žene koja ne skida savršeno krojene chic blejzere i duge zvonolike hlače, ispod kojih se kriju vrtoglavo visoke potpetice.

Kolekcija gotovo urbane mode (koliko god taj epitet bio mrzak i teško opisiv), za one koji preferiraju superženstveni dizajn, u prvi je plan istaknula novu siluetu. S daškom stila ulične mode, nova je kolekcija Beckhamove pravi primjer okretanja mladim vladaricama društvenih mreža, kao i ženama u ranim 30 – ima koje će znati nositi njezin modni rukopis.

Više fotografija u galeriji…

Pripremio: Marko Banjavčić
Fotografije: profimedia

Pročitajte i...

'Hvala, ali radije bih umrla nego nosila Crocsice'

Victoria Beckham imala je zanimljiv odgovor na dizajnerski dar Justina Biebera

'Težak' život Beckhamovih: Zavirite u njihovu luksuznu rezidenciju u Miamiju

Svoj dom na Floridi pronašli su u arhitektonskom remek-djelu Zahe Hadid koje odlikuje udobnost hotela s čak 7 zvjezdica

Zamjena za ceker koja košta više od kuće: kako je Birkinica postala kolekcionarsko blago

Nepraktične košare koje je nosila Jane Birkin inspirirale su Hermès da dizajnira praktičnu i elegantnu kožnu torbu koja je mnogo više od modnog dodatka

Victoria Beckham napisala pismo budućoj sebi i otkrila zašto je napustila 'Spajsice'

A podijelila je i tajne za uspješan brak i mladoliku kožu

Kako Victoria Beckham radi od kuće?

Nadimak Posh Spice je opravdan!

▲ Povratak na vrh