Odlične vijesti za sve ljubitelje najpoznatijeg crvenog tepiha

met gala
29.04.2017.

Najpoznatiji crveni tepih modne industrije, onaj koji se svakog prvog ponedjeljka u svibnju razmotava pred njujorškim muzejom Metropolitan, ove će nam godine biti bliži nego ikad

Vogue najavljuje kako će cijeli događaj biti moguće pratiti uživo i to putem Facebook Creative Shop alata razvijenog upravo za ovakve marketinške potrebe. U praksi to znači da će Facebook emitirati 360° prikaz događanja s MET crvenog tepiha uz povremeni bljesak zlatnih mjehurića Moët & Chandon šampanjca koji nastupa kao sponzor.

Gledatelji će događanje moći pratiti od 19 do 20 sati po njujorškom vremenu i napokon doživjeti barem djelić glamura i ekskluzive koji ga prate. Vogue i Anna Wintour zapravo su se lako odlučili za ovakav potez, svjesni kako MET gala privlači milijune čitatelja i kako će prijenos uživo i pogled izbliza samo još dodatno doprinijeti ovom fenomenu.

Osim Facebook prijenosa, Vogue će se publici obraćati i uobičajenim kanalima komunikacije poput Instagrama, Twittera i Snapchata, a sve kako bi im dočarali uzbudljivu atmosferu iz MET-a i prije nego ih sutradan dočekaju nepregledne fotogalerije najboljih i najgorih modnih izdanja s crvenog tepiha.

M.K.
Fotografije: profimedia

Pročitajte i...

Bestseller Andréa Leona Talleya otkriva mračne strane rada s Annom Wintour

"The Chiffon Trenches" pruža behind the scenes pogled u intrige modne industrije

Smak svijeta je blizu: Anna Wintour ne izlazi iz trenirke

Slavna urednica američkog Voguea jednom je navodno konstatirala kako je „Kim Kardashian najgori izum nakon sandala s čarapama“. A onda se predomislila i stavila ju na cover. Simbolički gledano, nova Kim u njezinom životu definitivno je - sportska odjeća!

Nizu otkazanih događaja pridružila se i Met Gala

Otkazana najvažnija modna večer godine

Tko je ovogodišnji dobitnik Kraljičine nagrade za britanski dizajn?

I koji će član kraljevske obitelji uručiti nagradu?

▲ Povratak na vrh