Ovaj kombinezon mora se naći u vašim ormarima ove sezone

14.05.2019.

Donosimo vam najbolje ružičaste kombinezone iz aktualne ponude

Zasigurno ste primijetili da su kombinezoni veliki trend ove sezone, a posebno se istaknula jedna verzija kombinezona. Riječ je o ružičastom traper kombinezonu koji je popularizirao Ganni, a gotovo da ne postoji skandinavska trendseterica koja ne nosi ovaj genijalni komad. High-street brendovi ubrzo su se pridružili trendu i ponudili nam svoje verzije, a kombinezon je doista najbolji odabir za promjenjivo proljeće.

U galeriji smo izdvojili 10 najboljih ružičastih kombinezona iz aktualne ponude brendova pristupačnog luksuza kao što su Ganni i Kitri te high-street brendova kao što su Topshop i Urban Outfitters.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @maria_bernad

Pročitajte i...

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

COS je konačno stigao u Hrvatsku

Sretna vijest za modne minimalistice

▲ Povratak na vrh