Poznati fotograf svoj Instagram profil odlučio je pretvoriti u knjigu

06.05.2019.

Odjednom i mi želimo ukoričiti svoje profile!

Svakodnevno na svojim Instagram profilima dijelimo fotografije na koje kasnije jednostavno zaboravimo bez razmišljanja što bi se moglo dogoditi jednog dana kada sve te fotografije nestanu. Poznati modni fotograf Willy Vanderperre itekako je razmišljao o tome pa je tako odlučio svoj Instagram profil pretvoriti u seriju knjiga.

Prvi knjiga naziva 635 objavljena je već 2015. godine, a sada je na red došla knjiga naziva 865 u kojoj ćete naći preostalih 865 Instagram objava koje uključuju njegove radove za najveće modne brendove kao što su Jil Sander, Prada i Calvin Klein, naslovnice brojnih časopisa, ali i sve privatne objave.

Posebnu pažnju fotografa zaokupio je fan-art koji se temelji na njegovom radu stoga je u trećoj knjizi odlučio obuhvatiti 485 najboljih radova temeljenih na njegovim najpoznatijim fotografijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by willyvanderperre (@willyvanderperre) on May 3, 2019 at 1:17pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by willyvanderperre (@willyvanderperre) on Jan 31, 2019 at 10:36am PST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by willyvanderperre (@willyvanderperre) on Mar 6, 2019 at 7:17am PST

Piše: A.S.

Foto: Willy Vanderperre

Pročitajte i...

Djevojka koja je očarala Lennyja Kravitza. I sve nas. Upoznajte Alianu King

Lenny Kravitz objavio je novi spot za pjesmu „Ride“ u kojem njegovu djevojku glumi 20-godišnja ljepotica s Bahama koju su modni agenti otkrili – na Instagramu!

Najinstagramičnije zagrebačke lokacije za modne selfije

Od Muzeja suvremene umjetnosti pa do zagrebačkog aerodroma, od skrivenih kutaka Gornjeg Grada do novozagrebačkih nebodera i grafitima ukrašenih zidova kao cool scenografije...Zagreb vrvi lokacijama za snimanje odličnih Instagram fotki!

Najnoviji gastro hit na Instagramu: Art Focaccia

Ukusna plosnata pogača prelivena maslinovim uljem i začinima, složit ćete se, baš i nije fotogenična. No, uz nekoliko vlati vlasca i cherry rajčica pretvara se u pravo malo umjetničko djelo

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

▲ Povratak na vrh