Price on request otvorio showroom i predstavio novu kolekciju

21.01.2020.

Price on request Grande Opening report

O senzacionalnom dvojcu Price on request koji čine Gala Marija Vrbanić i Filip Vajda pisali smo već puno puta, a predstavljanje nove kolekcije i otvaranje showrooma najavili su za početak godine prije nekoliko mjeseci, između ostalog, u blic intevjuu povodom ELLE Boutiqea. Održali su svoju riječ i u subotu otvorili dugo iščekivani showroom na zagrebačkoj adresi Kneza Mutimira 3, a mi smo ga imali priliku među prvima posjetiti!
Što se samog showrooma tiče, smješten je u građanski stan s početka prošlog stoljeća, a uređenje prostora potpisuje arhitektonski ured Biro. Velike prostorije s visokim stropovima, stilski namještaj i oprema suprotstavljeni su brzim i suvremenim kreativnim procesima brenda. Postavljeni koncept pomiruje i naglašava razlike zatečenog stanja i novoplaniranog sadržaja koji obuhvaća showroom, mjesto kreativnog rada, ali i privremenog stanovanja. Unutar stana je “izrezan” volumen, stvorena je praznina za prezentaciju rada: od koncepta do konkretnih odjevnih predmeta.
Nakon otvorenja i popratnog partyja Gala je objasnila “Time Machine” koncept eventa i najavila buduće projekte: “Kako je showroom podijeljen u 3 glavne sobe, a sve ih zajednički spaja tlocrtni kubus koji je vizualno odijeljen od ostatka showrooma, tako smo i otvorenje podijelili u 3 cjeline (past-present-future), a u svakoj od soba bio je prikazan jedan dio. Sve zajedno objedinjeno čini presjek onoga čime se mi kao brend bavimo. U glavnoj sobi bio je prikazan past aspekt, dakle ono s čime smo krenuli, pret-a-porter odjeća koja se razvila u XD upcycling, a povodom otvorenja launchali smo i premijerno u Hrvatskoj predstavili SS20 kolekciju. U ulazoj sobi, bio je predstavljen PRESENT aspekt, nasa nova LIFE COACHING SERVICE linija, a u radnoj, FUTURE sobi bio je prikazan sneak peek projekta koji spaja virtualni i stvarni prostor u aspektu odijevanja i na kojem radimo zadnjih godinu dana, a koji će u skoroj budućnosti biti predstavljen.Na otvorenju i after partyu u Cab Clubu pustala je DJ-ica Amelia Holt i New Yorka, uz podršku nasih lokalnih DJ-a. Sam party planira se nastaviti i u budućnosti, a radimo ga zajedno s kolektivom iz Čakovca imena Loše Društvo.”

Galeriju fotografija s eventa pogledajte u nastavku, a više o aktualnim projektima i budućim planovima pročitajte u intervjuu s Galom Marijom Vrbanić u posljednjem broju ELLE časopisa koji je od jučer na kioscima! 
Tekst: L.H:
Fotografije: Ivor Lapic i Matej Jurcevic

Pročitajte i...

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

Marama je ovog ljeta dobila neobičnu novu funkciju

Jeste li i vi isprobali trend nošenja marame kao crop-topa?

Tri načina kako ovog ljeta nositi traperice

Ako se i ljeti teško odvajate od omiljenih traperica, ove će vas ideje razveseliti

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Želite li saznati najčuvaniju tajnu u svijetu mode?

Imamo za vas pozivnice za najekskluzivniju shopping zajednicu

▲ Povratak na vrh