Price on request otvorio showroom i predstavio novu kolekciju

21.01.2020.

Price on request Grande Opening report

O senzacionalnom dvojcu Price on request koji čine Gala Marija Vrbanić i Filip Vajda pisali smo već puno puta, a predstavljanje nove kolekcije i otvaranje showrooma najavili su za početak godine prije nekoliko mjeseci, između ostalog, u blic intevjuu povodom ELLE Boutiqea. Održali su svoju riječ i u subotu otvorili dugo iščekivani showroom na zagrebačkoj adresi Kneza Mutimira 3, a mi smo ga imali priliku među prvima posjetiti!
Što se samog showrooma tiče, smješten je u građanski stan s početka prošlog stoljeća, a uređenje prostora potpisuje arhitektonski ured Biro. Velike prostorije s visokim stropovima, stilski namještaj i oprema suprotstavljeni su brzim i suvremenim kreativnim procesima brenda. Postavljeni koncept pomiruje i naglašava razlike zatečenog stanja i novoplaniranog sadržaja koji obuhvaća showroom, mjesto kreativnog rada, ali i privremenog stanovanja. Unutar stana je “izrezan” volumen, stvorena je praznina za prezentaciju rada: od koncepta do konkretnih odjevnih predmeta.
Nakon otvorenja i popratnog partyja Gala je objasnila “Time Machine” koncept eventa i najavila buduće projekte: “Kako je showroom podijeljen u 3 glavne sobe, a sve ih zajednički spaja tlocrtni kubus koji je vizualno odijeljen od ostatka showrooma, tako smo i otvorenje podijelili u 3 cjeline (past-present-future), a u svakoj od soba bio je prikazan jedan dio. Sve zajedno objedinjeno čini presjek onoga čime se mi kao brend bavimo. U glavnoj sobi bio je prikazan past aspekt, dakle ono s čime smo krenuli, pret-a-porter odjeća koja se razvila u XD upcycling, a povodom otvorenja launchali smo i premijerno u Hrvatskoj predstavili SS20 kolekciju. U ulazoj sobi, bio je predstavljen PRESENT aspekt, nasa nova LIFE COACHING SERVICE linija, a u radnoj, FUTURE sobi bio je prikazan sneak peek projekta koji spaja virtualni i stvarni prostor u aspektu odijevanja i na kojem radimo zadnjih godinu dana, a koji će u skoroj budućnosti biti predstavljen.Na otvorenju i after partyu u Cab Clubu pustala je DJ-ica Amelia Holt i New Yorka, uz podršku nasih lokalnih DJ-a. Sam party planira se nastaviti i u budućnosti, a radimo ga zajedno s kolektivom iz Čakovca imena Loše Društvo.”

Galeriju fotografija s eventa pogledajte u nastavku, a više o aktualnim projektima i budućim planovima pročitajte u intervjuu s Galom Marijom Vrbanić u posljednjem broju ELLE časopisa koji je od jučer na kioscima! 
Tekst: L.H:
Fotografije: Ivor Lapic i Matej Jurcevic

Pročitajte i...

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Želite li saznati najčuvaniju tajnu u svijetu mode?

Imamo za vas pozivnice za najekskluzivniju shopping zajednicu

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

▲ Povratak na vrh