S kim je Dior objavio neočekivano partnerstvo?

28.09.2019.

Što donosi nova suradnja?

Francuski dom Dior i Thelios najavili su partnerstvo. Sada će Thelios, LVMH stručnjak za naočale koji surađuje s drugim brendovima grupe od 2017. godine, upotrijebiti svoje iskustvo i stručnost za stvaranje i distribuciju Dior naočala širom svijeta. Prva zajednička kolekcija bit će predstavljena u siječnju 2021. na proljetno-ljetnoj kolekciji. Nakon toga, naočale će se naći u prodaji u svim Dior buticima, kao i u mreži odabranih Thelios distributera.

Thelios, posvećeno zajedničk stručni tim koji surađuje između LVMH-a i Marcolina, potvrdio je da će proizvoditi naočale Dior širom svijeta, počevši od siječnja 2021. Partnerstvo za proizvodnju i distribuciju Diora opisano je kao “odlučujući korak” za Thelios, najava je objasnila.

Od 2017. godine Thelios, koji surađuje s nekoliko kuća LVMH-a, kombinira izvrsnost luksuznog i maloprodajnog prostora LVMH-a s vrijednim znanjem o naočalama i baštinom Marcolina. Ovo partnerstvo s Diorom postiže ambicioznu viziju brzo rastućeg društva na tržištu, Thelios postaje amblem visokokvalitetnih naočala, kako u proizvodnji, tako i u distribuciji, priopćila je tvrtka.

Prva kolekcija Dior naočala dizajnirana s Theliosom bit će predstavljena u siječnju 2021. godine povodom kolekcije proljeće-ljeto i bit će dostupna u trgovinama Diora širom svijeta, kao i unutar Theliosove selektivne distribucijske mreže.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kako TikTok mijenja modni svijet

Sudar svjetova ili novi oblici marketinga? Kako modni brendovi otkrivaju potencijal te društvene platforme i kako reagiraju TikTokeri

Kako zvijezde nose vintage

Nisu baš prekrojene bakine haljine...

Lookovi s Paris Fashion Week-a - veliki povratak velikih ramena

Pariški tjedan mode održava se od 28. rujna do 6. listopada, s kreativnim načinima prezentacije u skladu s „novim normalnim“, a mi donosimo istaknute lookove s već održanih revija

Sophia Loren u deset fantastičnih filmskih outfita

Kultna talijanska glumica i legendarna ljepotica u svojim najsjanijim modnim on-screen momentima

Nekoliko haljina s Dior Haute Couture prezentacije- hot or not?

Jesu li se u Dioru ipak mogli malo više potruditi?

▲ Povratak na vrh