Sjajan ljetni look Emily Ratajkowski

03.08.2020.

Slavna manekenka prošetala je New Yorkom u bijelom od glave do pete

Nije nikakva novost da ljeti obožavamo nositi bijelo i to iz očitih razloga- osim što svjetlije nijanse odbijaju sunčeve zrake i omogućavaju nam donekle podnošljivije preživljavanje paklenih vrućina, sjajno izgledaju uz preplanuli ten.


Isto tako, čini se, razmišlja i američki supermodel Emily Ratajkowski. Za šetnju sa svojim najboljim prijateljem- četveronošcem Colombom i ručak s prijateljicom odjenula je bijelo od glave do pete. Styling se sastoji od prozračne crop košulje (koja je inače ovog ljeta veliki hit i možete ju pronaći na policama gotovo svakog highstreet dućana), kratke wrap suknje i elegantnih sandala na petu.

Nama Emily u ovom izdanju izgleda fantastično, što isto zapravo nije nikakva novost.


Piše: Lana Harjaček
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Blurred Lines: Kome zapravo pripada naša slika?

U društvu razlomljenom u kadrove, u kojemu je privatnost gotovo arhaičan koncept, kome zapravo pripada naš lik i djelo? Nedavno je temu otvorila model, glumica i ultimativna „hot girl“ generacije Emily Ratajkowski u povodu knjige osobnih eseja koju priprema za objavu. Opisujući niz nevjerojatnih situacija u kojima su drugi ljudi slobodno, legalno i beskrupulozno uspjeli profitirati od njezina lika, mimo njezine volje i znanja, Ratajkowski nas inspirira da preispitamo lakonski pristup kulturi pretjeranog dijeljenja.

EmRata čeka bebu i napravila je najslađu video posvetu ikada

Ne možemo se nagledati Emily Ratajkowski s novom preslatkom baby bump linijom…

Emily Ratajkowski objavljuje knjigu eseja koja bi mogla uzdrmati svijet

EmRata je ove godine napisala knjigu… a što smo mi napravile sa svojim životom?

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Ultimativni hit sezone: Loewe slamnata torba

Postoji li netko tko nema ovu torbu?

▲ Povratak na vrh