SS20 trend- Ovog proljeća nosimo najmekšu kožu od glave do pete

01.01.2020.

Već razmišljamo što ćemo nositi kad zatopli!

Uredno smo rekapitulirali proteklu 2019. godinu, a sada, kada je napokon otpočela i ta nova 2020-ta, okrećemo glavu prema budućnosti! Bye, bye 2019-ta, welcome novo desetljeće! Dok se oporavljamo od jučerašnjeg dočeka, već razmišljamo o tome što ćemo nositi na proljeće. Sniženja su počela, nove kolekcije su već polako počele dolaziti u dućane, pa dok škicamo popuste, usput primjećujemo i nove komade. Sezona jesen/zima 2019. zapravo je modno već gotova, nikoga više ne zanima, jer sad već polako gledamo što će biti u trendu na proljeće.

Jedan od prvih trendova koje smo primjetili na mnogim važnim revijama je koža od glave do pete,  i to ne bilo kakva, već ona najmekša, podatna za razne krojeve- od dnevnih haljina do elegantnih hlača.

Alessandro Dell’Acqua u svojoj posljednjoj kolekciji za Rochas ponudio je divne kolor blok kožne komplete, sačinjene od mekanih topova i suknji. Givenchy je pak u proljetnoj kolekciji predstavio veliki raspon kožnih artikala- od bež kožnog balonera, preko pencil suknji i crop topova.Kod Hermesa se doslovno možemo obući u kožu od glave do pete- bilo u vidu elegantnih sakoa sparenih sa hlačama, kaputa, haljina ili mini suknji. Ni američki dizajneri nisu zaostali za ovim trendom. 3.1. Phillip Lim, te Adeam dizajnirali su jako nosive kožne komade, pa ćemo tako nositi i komplete s hlačama neutralnih boja, ali  i „all black“ kombinacije topova i hlača.

Nakon što smo već ove jeseni  naučili da  ovaj kvalitetni materijal možemo nositi i van uobičajenih motociklističkih jakni, čini se da nas na proljeće čeka potpuna dominacija mekih kožnih komada. Baš se veselimo!View this post on Instagram

NY PARIS 1993: #SuviKoponen wearing the #GivenchySS20 collection designed by @ClareWaightKeller. #GivenchyFamily #pfw

A post shared by GIVENCHY (@givenchyofficial) on Oct 6, 2019 at 9:35am PDTView this post on Instagram

Spring / Summer 2020 – for the modern tribe. #31Spring20 #31globalcitizens

A post shared by 3.1 Phillip Lim (@31philliplim) on Sep 9, 2019 at 4:25pm PDT

 

Piše: J.R.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Što čeka Givenchy nakon odlaska Clare Waight Keller?

Igra modnih glazbenih stolica nastavlja se unatoč trenutnoj situaciji!

Ne možemo prestati buljiti u ove Hermès ruževe

Još jedna luksuzna kuća okreće se beauty industriji

▲ Povratak na vrh