Stigla je zanosna proljetna kolekcija brenda A’Marie

06.03.2018.

Hrvatska dizajnerica Anamarija Brkić predstavlja nam novu kolekciju za proljeće 2018. godine

Anamarija Brkić koja se krije iza brenda A’Marie nas i ovaj put uvodi u novu sezonu šarmirajući svojim kreativnim izričajem, pomno osmišljavajući svaki detalj – od prekrasno ručno rađenih modela odjeće, nakita i modnih dodataka do kampanje. Nevjerojatno nosiva kolekcija koja nesputano uljepšava i podilazi, ostavlja dojam done à la Francaise. Posvećena  ručnoj izradi odjeće, dizajnerica kreira ono što je esencijalno i iskren.

Specifičnost ove proljetne kolekcije je desetak balonera i jakni, modela koji se mogu nositi u svim prigodama – u šetnji prirodom, gradom, na privatnim druženjima i večerama. Pokušavajući premostiti razliku između muških i ženskih elemenata, dizajnerica unosi i druga zanimljiva rješenja. Tregeri koji postaju mašne i otkrivaju leđa nadovezuju se na uspjeh prijašnjih kolekcija i njezin modularni pristup. U novoj kolekciji za proljeće 2018. kao najlakši izbor izdvaja se ono što najviše volimo kada zatopli – haljine kojima spaja senzualnost s romantikom, duboke izreze i midi dužinu. Tu su i kombinezoni koji su ovaj put nešto nježniji, sakoi s dvostrukim kopčanjem i praktični modeli hlača.

Najatraktivniji noviteti ove proljetne kolekcije su modni dodaci. Limitirana kolekcija ručno rađenih porculanskih naušnica, koje potpisuje umjetnica Nataša Erceg Ninić, nastala u suradnji s dizajnericom A’marie brenda. Oblicima i teksturom imitirani su elementi koje nalazimo u prirodi – latice, školjke, stijene, a valovite i geometrijske linije glatkih i izrezbarenih tekstura možete nositi u paru ili kao zasebne komade. Osim nakita, tu si u predimenzionirane torbe i remeni od pluta.

Tekst: PR
Fotografija: Senja Vild
Modeli: Mina Davidovac i Sanja Matić
Make-up: Mirta Pejić
Kosa: Teuta Mesaroš (Salon Teuta)
Video: Sanja Bistričić

Pročitajte i...

Modna inspiracija: bijeg u prirodu

Nakon mjeseci provedenih u kući, priroda se nikada nije činila privlačnijom

Grinč možda nije ukrao Božić, ali modnu industriju obojio je kako njemu paše

Mislili smo da su ove nijanse anomalija uoči Božića, no pojavljuju se novi komadi u Grinch zelenoj...

Otkrijte novu kolekciju brenda ten:ten koja unosi dašak neočekivanog u svakodnevne komade

Kako odjeća prikazuje ljubav prema umjetnosti, glazbi i filmu

▲ Povratak na vrh