Što će Rihanna nositi ove jeseni?

28.08.2019.

Naš notes je spreman...

Nakon što je Rihannin FENTY u srpnju lansirao kolekciju “Release 6-19”, na red je stigla nova, pre-fall kolekcija naziva “Release 8-19”, a za koju je obožavani modni brend sada izbacio i službenu kampanju.

 

 

Kampanju sačinjenu od 16 zanimljivih vizuala potpisuje umjetnička fotografkinja Liz Johnson Artur, a fotografije na vrlo nespecifičan način prikazuju novu odjeću i modne dodatke s FENTY potpisom.

 

 

Fotografije su snimljene u Peckhamu u južnom Londonu, gdje Liz već tri desetljeća živi i stvara, a osim ženske povezanosti i prijateljstva koju kampanja tematizira, do izražaja dolazi, jasno, i nova pre-fall kolekcija sastavljena od ženskih odijela pomalo muškog kroja, visokih čizama s potpeticom, kožnih hlača i minica, sjajno krojenih kaputa i sakoa, hoodica…

 

 

Nova FENTY kolekcija “Release 8-19”, koju će zasigurno obožavati ljubiteljice Rihannine estetike kao i poklonice streewtweara, dostupna je od danas, 28. kolovoza, na online platformama brenda, a izložbu fotografija sjajne Liz Johnson Artur “If you know the beginning, the end is no trouble” možete pogledati sve do 1. rujna u South London Gallery.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Fenty

Pročitajte i...

Nova kolekcija Amina Muaddi for Fenty je stigla i vrlo je seksi

Obožavamo sve što napravi Riri, a ponovna suradnja s Aminom nije iznimka!

Lateks - od fetiša do mainstreama

Prvo su ga nosili fetišisti, pa zatim zvijezde, a sada se sve češće javlja na modnim pistama. No je li taj sjajan materijal doista tako sexy?

Kako Rihanna radi od kuće… i što pritom nosi?

Kako dežurna Bad Gal provodi karantenu, uspijeva osvajati svijet radeći od kuće i što joj je najdraži outfit…

Kako je Riri još jednom pomaknula granice

Rihanna predstavila novu kolekciju Savage x Fenty

Rihannina londonska rezidencija je na prodaju (i nije nas oduševila)

Rihannina tajna londonska rezidencija u blizini legendarnog Abbey Road studija prodaje se za vrtoglavih 41 milijun dolara!

▲ Povratak na vrh