Time to Glam u siječanjskom izdanju Elle magazina!

16.12.2019.

Ulazimo u novu godinu sa stilom

U jeku last-minute božićnih shoppinga i zbrajanja šljokica za ulazak u 2020., ELLE priprema novogodišnji doček u punoj modnoj spremi, s fantastičnim sugovornicama i štivom koje će vas potaknuti da u novu godinu uskočite spremne, motivirane i, dakako, nevjerojatno stylish!

Žene koje inspiriraju

U velikom intervjuu s našom Mirjanom Brabec i pred objektivom neusporedive Mare Milin ovogodišnja dobitnica Nagrade hrvatskog glumišta, Olga Pakalović, otkriva detalje svoje intenzivne dnevne rutine, tajne zanata i insajderski pogled u njezine aktulne projekte. Razgovarale smo i s prekrasnom Mirnom Rustemović, dramaturginjom i spisateljicom čija je karijera u punom uzletu, dok nam jedna od najinovativnijih domaćih dizajnerica mlađe generacije, Marija Kulušić, otkriva kreativni proces iza svoje nove fantastične kolekcije.

Torba ili život!

Dok je Nada Mirković duhovito istražila povijest naše nepresušne ljubavi prema torbicama, Jasmina Rodić pisala je zaneseno o ženama koje su obilježile umjetničku prošlost kao inspiracija muškim umjetnicima u tekstu o najslavnijim muzama, a profil jednog od najzanimljivijih i najmisterioznijih dizajnera današnjice, Martinu Margieli, ispisala je spretna ruka Tine Lončar.

All Hail Greta Gerwig

Povodom božićne filmske poslastice koja će i u našim kinima zaigrati u siječnju, Ana Fazekaš oslikala je profil ultimativne indie it cure, Grete Gerwig, ujedno redateljice nove, feministički osnažene ekranizacije klasika Little Women. Da rodna dinamika neprestano mijenja smjerove dokazuje i fenomen ružičaste boje, koaje je nekoć bila ultimativna maskulina boja, no dvadeseto ju je stoljeće pretvorilo u strah i trepet čak i modno osviještenih muškaraca. No čini se da ta crna magija popušta i ružičasta se vraća u muške ormare, po kojima je, u novinarske svrhe, proroštala Ana Ahel.

Fashion fashion fashion!

Za glamurozni ulazak u novu godinu ne moramo se nužno osipati od glittera, što dokazuju siječanjski modni editorijali – Urban Scapes starring Ksenija Dželetović (ujedno protagonistkinja našeg novogodišnjeg covera) fotografa Jakova Baričića uz styling Ane Nikačević, koji donosi moćnu strukturiranu modu s retro futurističkim štihom na zagrebačkim ulicama te avangardni Shape of Style fotografkinje Anne Czerny. Novi broj donosi i mali vodič za vašu novogodišnju frizuricu, kao i sve što trebaju znati ljubiteljice umjetničkih djela koja se nose trajno na koži uz standarno ažurni pregled najnovijih trendova u ljepoti naše fantastične beauty urednice Mihaele Batinić. Hint: retro glamur je zimski it trend! Putnice-namjernice vodimo po najupečatljivijim lokacijama New Yorka, dok su posljednje stranice broja rezervirane za astrološku mapu nadolazeće godine u proširenom izdanju slavnog Elleovog horoskopa

Fotografije: Elle siječanj 2020.

Pročitajte i...

Mali uvid u novi ELLE i kako nositi trend sezone

Karirano i Nikolina Matičević pred objektivom Mladena Šarića

Uron u kariranu modu, pernatu avangardu i ode ženskoj snazi

Svo bogatstvo kasnojesenske mode od danas na kioscima

Gdje završava moda, a počinje stil? S Elleom u Londonu!

Slavljenički broj ELLE časopisa je na kioscima!

▲ Povratak na vrh