Tko je nova ambasadorica Rihannine Savage x Fenty linije?

22.11.2019.

Talentirana ljepotica bit će zaštitno lice Rihannina brenda

Dok Victoria’s Secret drhtavom rukom potpisuje kapitulaciju, neke nove anđelice dobivaju nova krila i to, usudile bismo se reći, znatno blistavija! Rihanna je upravo objavila da će prva ambasadorica Savage x Fenty linije donjeg rublja biti pjevačica Normani i društvene mreže slave!

Po riječima same kraljice RiRi, Normani je savršen izbor za ambasadoricu: “Ona odiše samopouzadnjem i moći. Sve što radi izvršava sa strašću i uvjerenjem da će razvaliti. Zato ljudi gravitiraju k njoj.”

A Normani također ne štedi komplimente kada je riječ o njezinoj novoj suradnici: “Rihanna je uvijek trendesetterica, inovativna je i nastavlja pomicati granice u svemu što radi. Način na koji prihvaća svoju seksualnost i odiše otmjenošću te je ogrona inspiracija meni i mnogim ženama diljem svijeta. Rihanna i Savage X slave i osnažuju žene svih oblika, veličina i boja posvuda – to je prekrasna stvar i istinski revolucionarno!”

Živjela inkluzivnost i prirodna ljepota! Victoria’s who?

Piše: A.F.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Lateks - od fetiša do mainstreama

Prvo su ga nosili fetišisti, pa zatim zvijezde, a sada se sve češće javlja na modnim pistama. No je li taj sjajan materijal doista tako sexy?

Kako Rihanna radi od kuće… i što pritom nosi?

Kako dežurna Bad Gal provodi karantenu, uspijeva osvajati svijet radeći od kuće i što joj je najdraži outfit…

Kako je Riri još jednom pomaknula granice

Rihanna predstavila novu kolekciju Savage x Fenty

Rihannina londonska rezidencija je na prodaju (i nije nas oduševila)

Rihannina tajna londonska rezidencija u blizini legendarnog Abbey Road studija prodaje se za vrtoglavih 41 milijun dolara!

Fashion hotlist: Najznačajnije modne dizajnerice u 2020-oj

Tko su žene koje predvode trenutno najutjecajnije brendove modnog univerzuma

▲ Povratak na vrh