Tko je sve prisustvovao danu sjećanja na Karla Lagerfelda?

21.06.2019.

Grand Palais je ugostio kremu modne i umjetničke scene

Sinoćnje događanje u čast Karlu Lagerfeldu u palači Grand Palais (koju su organizirali Chanel, Fendi i brend Karl Lagerfeld) bila je sve što ste ikada mogli zamisliti, kada se radi o obilježavanju života jedne modne ikone. Gosti su stigli obućeni u Chanel, a oni najposvećeniji čak su se pojavili i s naušnicama na kojima je spisana riječ Karl.

 

 

Sjećanje na nedavno preminulog slavnog dizajnera započelo je čitanjem Tilde Swindon, nakon čega je uslijedio recital Care Delevingne koji je mnoge dirnuo, a završilo je s Pharrellom Williamsom koji je zatražio od 2000 ožalošćenih (koje su uključivale Claudiju Schiffer i prvu damu francuske Brigitte Macron) da zaplešu u čast jednog čovjeka: Karla Lagerfelda.

 

 

Spektakl koji je osmislio kazališni dizajner Robert Carson, započeo je u 18:30 s likom Karla koji se pojavio na trima ogromnim zaslonom koji su se nalazili unutar palače. Bio je odjeven u svoj zaštitni znak – crno odijelo, smješten na rubu stola i razgovarao s publikom, kao da je to samo još jedan radni dan.

 

 

Gigi Hadid se nasmijala kad se prisjetila njegove sposobnosti da kaže “ne”. Baz Luherman opisao je njegovu opsesiju gledanja prema naprijed, nikad se ne osvrćući. Drugi su se sjetili njegovih nepogrešivih manira (uvijek je svima pisao rukom pisane bilješke) i načina na koji bi se oprostio od svake pojedine osobe u njegovom studiju prije no što je noću otišao kući.

U galeriji otkrijte tko je sve prisustvovao događanju:

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimeida

Pročitajte i...

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Dora Predojević

Dora nam je otkrila što ljeti sluša i čita, ali i koja je formula za savršen ljetni look...

Stilska inspiracija: Marie Hindkaer

Obožavamo minimalističku eleganciju ove Skandi cure!

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Luna Valas

Nova edicija "10 ljetnih pitanja za 10 influencerica" donosi sve detalje ljetnog stanja uma Lune Valas

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Nika Turković

O ljetnim planovima talentirane Nike Turković pročitajte u novom izdanju našeg specijala "10 ljetnih pitanja za 10 influencerica"

▲ Povratak na vrh