TREND U modi su sestre

Balmain x sestre Jenner
17.07.2015.

Jenner, Smalls i Hadid za Balmain

Nakon što je prošle godine oko sebe okupio Balmain vojsku opasnih i glamuroznih ljepotica, za nadolazeću sezonu Olivier Rousteing smislio je nešto još bolje – zavodljive Balmain sestre.

 

Balmain x sestre Hadid

Balmain x sestre Hadid

 

Najnoviji vizuali kampanje za jesen/zimu 2015. otkrivaju kako je Rousteing glavne uloge podijelio slavnim sestrama Jenner, Smalls i Hadid. „One predstavljaju svjež i sasvim drugačiji duh nove generacije koja odrasta s posebnim pristupom modi“, objasnio je svoj izbor nadodavši kako kampanja slavi bezuvjetnu i jedinstvenu sestrinsku ljubav.

 

Balmain x sestre Smalls

Balmain x sestre Smalls

 

Kampanju je snimio Mario Sorrenti, a za Kylie Jenner, Eriku Smalls i Bellu Hadid ovo su prvi ovako veliki modni angažmani. Unatoč tome, odlično su se snašle i posao odradile jednako profesionalno kao Kendall, Joan i Gigi koje smo već navikli gledati u sličnim kampanjama.

Piše: Maja Karnik
Fotografije: Balmain

Pročitajte i...

BALMAIN X AKONI kolekcija sunčanih naočala stigla u Ghetaldus!

GHETALDUS – prva optika na području cijelog Balkana koja je ekskluzivno predstavila kolekciju BALMAIN X AKONI prvu generaciju luksuznog branda sunčanih naočala koji promiče važnost kulture 21. stoljeća.

Kendall mora platiti pozamašnu svotu zbog prevare s Fyre festivalom

Prevareni followeri barem su djelomično istjerali pravdu

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Brend koji obožavaju sestre Hadid i Celine Dion predstavio je odličnu novu kolekciju!

Ksenia Schnaider oduševila svojim genijalnim reinterpretacijama klasičnoga jeansa

▲ Povratak na vrh