Trendi pokrivala za glavu koja vam trebaju ovog ljeta

30.07.2019.

Što nam ovog ljeta čuva glavu?

Svi dobro znamo onu staru da kapa glavu čuva, a i vrlo ozbiljno trebamo shvatiti razorni utjecaj opasnih sunčevih zraka na preuranjeno starenje i depigmentaciju kože, što nažalost spada tek u lakše posljedice igranja s vatrom (tj. suncem). Vrijeme je da teoretsko znanje provedemo u praksu i konačno se zaštitimo kako spada, što osim visokih faktora i izbjegavanja sunca u vrijeme kad je njegovo zračenje najjače, svakako uključuje pokrivalo za glavu. Srećom, i svjetski su dizajneri osjetljivi na ovaj problem te su vam pripremili trendi kape, šešire i marame koje ćete s guštom, i još važnije, s čistom savješću, ponosno nositi ovog ljeta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @margotrobbie on

Svoj neočekivani povratak ove sezone doživio je tzv. bucket hat, šeširić koji smo dosad uglavnom viđali na klincima, a danas je nužni dio ljetne opreme svake trendseterice. Slamnati šeširi klasičan su i siguran odabir, a posljednji trendovi donose ih u predimenzioniranim formama. Kao najpraktičniji izbor postavlja se šilterica, čija se primjena u ljetnim mjesecima širi sa sportskih na bilo kakve dnevne aktivnosti na otvorenom, uključujući chillanje na plaži. Najchic varijantu ovog ljeta predstavlja marama svjetlijih tonova i šarenih uzoraka, a njezina velika prednost nad ostalim pokrivalima za glavu jest njezina versatilnost, što znači da ju možete nositi na bezbroj načina, pogotovo ako izaberete malo veću maramu. Dajte mašti na volju i transformirajte je iz pokrivala za glavu u pareo, iz parea u topić, a iz topića u trendi aseasoar za kosu ili torbu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Styleograph (@thestyleograph) on

Budite pametni, čuvajte glavu, kosu i kožu lica, te od navedenih pokrivala za glavu izaberite svoj favorit i proučite ponudu s dizajnerskim potpisom koju smo vam pripremili.

Pročitajte i...

It komad: accessoire za kosu

Trake, rajfovi, marame i turbani savršen su izbor za one ljetne večeri u kojima treba brzinski ukrotiti kosu zamršenu od soli i mora, te transformirati nered na glavi u- cool frizuru!

Dior predstavio hit šešire sezone

Opet nosimo 'bucket hats'

Cher zna kako se od sunca štititi sa stilom

Ekstravagantna pjevačica i u 72. godini života postavlja modne trendove

▲ Povratak na vrh