Beyonceina stilistica pokrenula novu shopping platformu

zerina akers
06.04.2021.

Kako je profil na Instagramu spojio aktivizam i biznis

Zerina Akers, stilistica zaslužna za Beyonceine lookove u ‘Black Is King’, ostvarila je i važne suradnje s Chloe x Halle i Normani, a sada je profil na Instagramu transformirala u pravi biznis.

Black Owned Everything Zerina je započela kao Instagram profil koji okuplja modne kreatore i tvrtke koje posjeduju Afroamerikanci u jeku ‘Black Lives Matter’ pokreta, a nedavno je otvorila shopping platformu pod egidom ‘Postojimo kada trend zamre’ – referirajući se na val podrške koji su pokretu prošle godine iskazivali brojni korisnici društvenih mreža.

Fe Noel

S misijom da brendove afroameričkih poduzetnika učine vidljivijima i kupce potakne da sudjeluju u inkluzivnijem tržištu, Zerina Akers nada se da će na ovaj način pomoći nezavisnim kreatorima da dođu do komercijalnih prilika.

Aliette

Osim muške i ženske odjeće, na platformi se mogu kupiti i modni dodaci, kozmetika, te dekorativni predmeti za dom, a svi oni koji vole Beyoncein stil, predmete po izboru njezine stilistice mogu pronaći u kategoriji Zerina’s Edit. No BOE nije zamišljen samo kao medij za online shopping, već Zerina na platformi planira predstaviti priče pojedinih brendova, posebne projekte i editorijale te capsule kolekcije.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia, Black Owned Everything

Pročitajte i...

'It' boja ljeta: Sunčano žuta

Žuta za ljeto? Groundbreaking - rekla bi vjerojatno Miranda Priestley, ali ne možemo odoljeti ovom trendu koji obožavaju i fashionistice i dizajneri

Vintage moda kao ultimativni luksuz: Zendaya na BET Awards

Zendaya odala hommage Beyoncé u fantastičnoj Versace haljini

Kako ostati fit na zabavan način

Vrijeme je da se prisjetite nekadašnjih vještina i stanete na - role!

5 razloga zašto mrzim online shopping

Na netu sam pronašla fantastičnu jarkožutu haljinu, kao stvorenu za preplanuli ten i vruće ljetne večeri. Očarano sam promatrala fotografiju tamnoputog modela u toj boho ljepotici ukrašenoj ženstvenim voluminoznim volanima i prst je sam poletio prema 'kupi'. Danas je stigla. Izgledam kao jeftina kremšnita.

adidas beyonce

adidas inspirira ljude diljem svijeta: Ništa nije nemoguće

adidas danas lansira novu ekskluzivnu brend kampanju 'Impossible is Nothing' u kojoj će poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe, showbiza, YouTubea i Instagrama poručiti ljudima da ništa nije nemoguće. Ovom kampanjom omiljeni sportski i lifestyle brend ponovno svijetu šalje poruku da sport ima moć promijeniti živote i da na život treba gledati s optimizmom.

▲ Povratak na vrh