Beyonceina stilistica pokrenula novu shopping platformu

zerina akers
06.04.2021.

Kako je profil na Instagramu spojio aktivizam i biznis

Zerina Akers, stilistica zaslužna za Beyonceine lookove u ‘Black Is King’, ostvarila je i važne suradnje s Chloe x Halle i Normani, a sada je profil na Instagramu transformirala u pravi biznis.

Black Owned Everything Zerina je započela kao Instagram profil koji okuplja modne kreatore i tvrtke koje posjeduju Afroamerikanci u jeku ‘Black Lives Matter’ pokreta, a nedavno je otvorila shopping platformu pod egidom ‘Postojimo kada trend zamre’ – referirajući se na val podrške koji su pokretu prošle godine iskazivali brojni korisnici društvenih mreža.

Fe Noel

S misijom da brendove afroameričkih poduzetnika učine vidljivijima i kupce potakne da sudjeluju u inkluzivnijem tržištu, Zerina Akers nada se da će na ovaj način pomoći nezavisnim kreatorima da dođu do komercijalnih prilika.

Aliette

Osim muške i ženske odjeće, na platformi se mogu kupiti i modni dodaci, kozmetika, te dekorativni predmeti za dom, a svi oni koji vole Beyoncein stil, predmete po izboru njezine stilistice mogu pronaći u kategoriji Zerina’s Edit. No BOE nije zamišljen samo kao medij za online shopping, već Zerina na platformi planira predstaviti priče pojedinih brendova, posebne projekte i editorijale te capsule kolekcije.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia, Black Owned Everything

Pročitajte i...

adidas beyonce

adidas inspirira ljude diljem svijeta: Ništa nije nemoguće

adidas danas lansira novu ekskluzivnu brend kampanju 'Impossible is Nothing' u kojoj će poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe, showbiza, YouTubea i Instagrama poručiti ljudima da ništa nije nemoguće. Ovom kampanjom omiljeni sportski i lifestyle brend ponovno svijetu šalje poruku da sport ima moć promijeniti živote i da na život treba gledati s optimizmom.

beyonce

Vrijeme je da pronađete onaj lančić sa svojim imenom. Jer Beyoncé tako kaže

Carrie ih je pretvorila u trend, Bey ih je digla na novu razinu

Dokumentaristički watchlist za turbulentno doba

Filmovi o bijesu i nadi za bolje razumijevanje svijeta i svih načina na koje ga trebamo promijeniti

Beyoncé pokazala kako nositi denim na denim ovog proljeća...

...a mi smo odabrali 15 high-street komada kojima smo rekreirali njen dizajnerski look!

Renesansa zloglasne 'F-word'

Sestrinstvo je odavno feministički ideal, no kako se borba tijekom desetljeća granala, neki sestrinski podmlaci počeli su se brutalno sudarati. U svjetlu recentnih okršaja i suvremenih izazova Ana Fazekaš pita se je li riječ o neminovnim sestrinskim svađama ili je vrijeme da se stari ideali iz korijena preispitaju?

S njima je malo teže oprati suđe, ali nije ni bitno: Najluđe manikure s dodjele Grammyja

Tražite inspiraciju za proljetne manikure? Zvijezde su na Grammyjima poručile da su in dugi, duži, najduži nokti!

▲ Povratak na vrh