Moda je više od odjeće

DFWZ SS 2014 otvorenje
20.11.2013.

Uoči večerašnjeg početka Dreft Fashion Weeka Zagreb, zavirite u ormar modne blogerice i modela Anite Dujić Veljače

Prije nego što se večeras uputite na 21. otvorenje Dreft Fashion Weeka Zagreb, Dreft vam je, kao istitnski zaštitnik boja i oblika odjeće, pripremio prigodno ‘zagrijavanje’ uz videozapis o navikama blogerice i modela Anite Dujić Veljače, kojoj je moda više od odjeće.

Dreft godinama podupire i prati hrvatsku modnu scenu. Glavni je sponzor jednog od najvećih i najdugovječnijih tjedana mode u nas i utemeljitelj je natječaja Dreft Next Generation u kojem pomaže mladim i talentiranim dizajnerima u pripremi i izlaganju njihove prve kolekcije.

O Dreftovoj drušvenoj anagažiranosti svjedoči i suradnja s radnicama bivše tvornice Kamensko, koje su za aktualni DFWZ izradile crveni promotivni šal.

Na Dreft Fashion Weeku Zagreb od večeras do nedjelje, 23. studenog, 20-ak domaćih i stranih dizajnera predstavit će kolekcije za proljeće-ljeto 2014. u Hypo Centru na Slavonskoj aveniji.

Više o dizajnerima, događanjima i programu doznajte na stranici Dreft Fashion Week Zagreb.

Foto: press

Pročitajte i...

Snažna i lijepa

Nova kampanja za Kralj&Krajinu

Neosporni talent

Dizajnerski duo Kralj&Krajina osvaja domaću modnu scenu

Razuzdana zabava

Drugu večer Dreft Fashion Weeka Zagreb obilježila je kolekcija dizajnerskog imena Tzuji London

Kralj&Krajina predstavljaju prvu kampanju

Mladi dizajnerski duo Kralj&Krajina, koji je prvom kolekcijom prikazanom na nedavnom Dreft Fashion Weeku Zagreb osvojio modnu kritiku i publiku, lansirao je prvu modnu kampanju

Dreft Next Generation

Dreft Next Generation

Mlada dizajnerica Sara Lončarić pobjednica je četvrtog modnog natječaja Dreft Next Generation

Georgija na Dreftu

Mlada britanska dizajnerica Georgia Hardinge predstavit će se kolekcijom Blurb Georgia na skorom Dreft Fashion Weeku Zagreb

▲ Povratak na vrh