Zašto ove sezone toplije dane planiramo dočekati u kubanskom stilu?

02.04.2019.

Dani u Havani (barem po modnom odabiru)

Nekima još uvijek u ušima odzvanja pjesma Camile Cabello kad čuju riječ Havana, no sigurni smo da kad vide novu kolekciju Lorete Gudelj, dizajnerice brenda Loré, ostati će im u pamćenju samo njezina nova kolekcija “Havana” inspirirana ulicama i građevinama glavnog grada Kube izgrađenima u 16. stoljeću, El Capitaliom, Gran teatrom de La Habana i kubanskom salsa kulturom.

 

 

Sukladno bojama inspiracije dizajnerica je otvorila Ljubljana Fashion Week-a s kolekcijom koja je odisala tonovima ružičaste, boje breskve, tirkizno te jarko zelene, žute, plave te boje limete koje je kombinirala s cvjetnim i kariranim uzorcima karakterističnima za hispansku zemlju.

 

 

Kolekcija je u potpunosti izvedena od premium lana, viskoze i svile, a na dijelu je materijala izrađen ručni vez florealnih motiva u pastelnim nijansama te čipka s kubanskim ornamentom. Loré odjevni predmeti uvijek su izvedeni od prirodnih materijala bez dodatka sintetskih vlakana s naglaskom na ručnu proizvodnju te uključuju haljine, hlače, kombinezone, bluze, košulje i topove u različitim krojevima. Kolekciju su upotpunili modeli sandala UPcollection iz Mass Hrvatska u bojama odjevnih predmeta.

 

 

Piše: N.B.

Modeli: Immortal Model Management

Foto: Jure Makovec

Pročitajte i...

Hrvatski brend Loré otvorio Ljubljana Fashion Week

Što nam za nadolazeću zimu predlaže dizajnerica Loreta Gudelj?

Brend Loré predstavlja prozračnu resort kampanju

Otkrijte predivnu kampanju za resort kolekciju brenda Loré koju možete nabaviti i u Elle Boutiqueu Dubrovnik!

▲ Povratak na vrh