Znate li kako zapravo nastaje modni editorijal?

20.08.2018.

Borba s pčelama, ronjenje, potopljeni brodovi...Tim Elleovih suradnika za rujansko izdanje magazina otputovao je na Šoltu i snimio nevjerojatan editorijal. Otkrijte kako je nastajao!

Krv, znoj, suze…Možda zvuči pretjerano, ali snimanje modnih editorijala nije nimalo lak zadatak. A kako bi nimalo lak zadatak učinili još težim, Elleov tim suradnika ovoga kolovoza otišao je korak dalje i u nevjerojatnim uvjetima snimio briljantan editorijal.

Fotograf Filip Koludrović, model Ana Buljević, stilistica Ana Nikačević, frizer Ante Pažanin iz Salona Glamour te vizažistica Joyce Clerks uz svesrdnu pomoć slikara Vicka Buktenice iskoristili su sve prirodne ljepote i aktraktivan sadržaj otoka Šolte te proizveli fotografije koje krase čak 12 stranica rujanskog izdanja magazina Elle.

Kratko snimanje na otvorenom moru tražilo je i svoju žrtvu. Naime, mali brodić koji se na fotografijama iza scena vidi bio je potopljen, a kao rezultat editorijal je dobio i svoje podvodno poglavlje. U nastavku priče, tim se vozio i po unutrašnjosti otoka te su posjetili pčelarsku radnju, družili se s lokalnim glazbenicima te upoznali jednog slatkog magarca.

 

Kakav je kraj dobila ova zabavna priča, otkrijte u rujanskom izdanju magazina Elle.

 

Potražite Elle na svim kioscima od 20. rujna.

Fotografije: Igor Maković

Pročitajte i...

Mali uvid u novi ELLE i kako nositi trend sezone

Karirano i Nikolina Matičević pred objektivom Mladena Šarića

Elle 2019 Women In Hollywood: najbolje crne haljine!

Naši američki kolege odali su počast heroinama Hollywooda

Modna priča kroz dva objektiva

Luana Muškić i Stella Mešić zazivaju antičke muze

Bajkoviti nadrealizam uvodi nas u modnu jesen

Rujan donosi romantičnu snagu ženskog duha

Koji je vaš modni alter ego?

Ljeto donosi novi modni đir

▲ Povratak na vrh