Insta Blic: tko se krije iza profila @f.e.t.c.h.i.n.g?

11.09.2019.

10 pitanja za vaše omiljene blogerice

Sjajne odjevne kombinacije, pregršt osmjeha i zarazne vedrine, maleni trenutci koji život znače, fantastični momenti s putovanja i pitoreskni krajolici, ali i nemoguće sladak psić Vinko samo su neki od razloga zašto se svako malo vraćamo na njezinu Instagram adresu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Maric (@f.e.t.c.h.i.n.g) on

Naime, iza profila po imenu @f.e.t.c.h.i.n.g, u svojim stylish haljinama i sa širokim osmjehom na licu, stoji Simona Marić, djevojka čije fotografije naprosto obožavamo i čijim se životnim avanturama svako malo vraćamo. Baš zato odlučili smo joj postaviti deset kratkih pitanja i otkriti kako obrađuje svoje fotke, koji je, po njoj, najbolji recept za dobru fotografiju, što na svom Instagram profilu nikada ne bi objavila, ali i što bi učinila da sutra ova popularna društvena mreža netragom nestane.

Omiljena fotka na mom profilu: Teško mi se odlučiti za samo jednu; trenutno su to fotke zadnjeg putovanja, a inače bi to vjerojatno bila neka na kojoj nosim dobru haljinu i sjećam se da sam bila sretna pa je to netko dokumentirao.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Maric (@f.e.t.c.h.i.n.g) on


Najdraže aplikacije za obradu fotki: su mi VSCO, koji najčešće koristim, Lightroom i Snapseed. No, u zadnje vrijeme sve manje fotke provlačim kroz filtere, bolje su mi takve “životnije”.

Moj stil u 3 riječi: normcore meets overdresser :D

Za dobar Instagram profil najvažnije je: Kad gledate nečiji profil, sve može djelovati kao savršeno instagramična cjelina, ali ako fotke ne pričaju neku priču i ne osjetite emociju kroz sliku, nećete se sjetiti pogledati što je novoga objavljeno. Uvijek sam za realne fotke ispred sterilnih flat layeva ili cotton candy isfiltriranog neba.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Maric (@f.e.t.c.h.i.n.g) on


Najdraži Insta profili: @anabacinger, @ivaavaar , @josipadragun, @ivana_niskota, @ivana.pirizovich, @leonarda_, @father_of_djordje, @brubrubru, @ivanam9, august_xvi, dok me kod stranih profila uvijek zanima što se događa kod @frecklesnur, @jelena.marija, @vanjaam, @alexachung, @pernilleteisbaek i @leandramcohen.

Na Instagramu nikad ne bih objavila: nešto zbog čega se netko od meni bliskih ljudi ne bi osjećao ugodno, kao niti neke najosobnije stvari o sebi i bližnjima kojima bi se previše zadiralo u našu privatnost. Najbolja doza izlaganja na Instagramu je ona koju ti sam dopustiš.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Maric (@f.e.t.c.h.i.n.g) on


Da je moj Insta profil pjesma bio bi: vjerojatno bi to bio Jamiroquai – “Corner of the Earth”

Provjereni recept za dobru fotku: Najvažnija je dobra svjetlost i simetrija! Jutarnja svjetlost kad je dan sunčan ili popodnevni “golden hour” su mi najdraži. Na fotkama uvijek moram “poravnati” tlo i građevine, ne znam je li to moj blagi OCD, ali to prvo zamijetim. :) I da ne zaboravim, vješti Instagram husband! :D

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Maric (@f.e.t.c.h.i.n.g) on


Moji followeri najviše vole: Čini mi se da mi followeri najviše vole fotke prirode s putovanja ili fotke outfita. A i na dečka i psa uvijek dobro reagiraju. :D

Da sutra nestane Instagram bila bih: u istom uredu radeći svoj primarni posao, ali bez hobija (pa bih vjerojatno napokon prešla na blog – vidimo se tamo kada nestane Instagram!).

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

'Izgledaš umorno...' - Bella odgovorila na komentar koji nitko nikad ne želi čuti

U najnovijem izdanju svakodnevne torture nerealnih očekivanja...

Dalibor Matanić: 'U lockdownu je moj sin Max shvatio da ima tatu'

Na pitanja za ekskluzivni intervju objavljen u aktualnom izdanju magazina Elle talentirani redatelj Dalibor Matanić odgovarao je očiju suznih od upale, prkoseći i upali pluća koju je 'zaradio' kao posljedicu preboljene korone.

Madonnina kći je otvorila Instagram (i nema strpljenja za glupa pitanja o njenoj majci)

Jabuka definitivno nije pala daleko od pop royalty stabla…

Instagram overload? Možda je vrijeme za detox

Kad se osjećate kao da ste se suviše zaplele u društvene mreže, raspetljajte se u nekoliko lakih poteza

Najseksi muškarac na svijetu jednom Instagram objavom slomio mnoga srca

Ima li javnije potvrde ljubavi od Instagram posta?

Nižu se strašne optužbe na račun Alexandera Wanga

Sve više užasavajućih svjedočanstava o predatorskom ponašanju modnog miljenika izlazi na vidjelo...

▲ Povratak na vrh