Netipično izdanje Angeline Jolie

Angelina Jolie
20.02.2017.

Svoju omiljenu crnu boju glumica je za posebnu priliku zamijenila kričavo ružičastom

Nakon burnih događaja u privatnom životu, Angelina Jolie nastojala se držati podalje od medija. Međutim, promocija njezinog novog redateljskog pothvata, povijesnog filma “First They Killed My Father” koji će svoju premijeru uskoro imati na Netflicu, glumicu je zajedno s djecom odvela u Kambodžu.

Za tu posebnu prigodu, glumica poznata po svojim nebrojenim all-black izdanjima, odabrala je potpuno netipičnu, kričavo ružičastu haljinu. Boja koja je i veliki hit na dizajnerskim pistama tako je svoj put našla i do ormara Angeline Jolie, a vedro izdanje došlo je kao pravo osvježenje njezinom looku.

Na premijeri su joj se pridružila i njezina djeca – Maddox i Pax, koji su čak sudjelovali u stvaranju filma, te mlađi  Zahara, Shiloh, ali i  blizanci Knox i Vivienne.

#MaddoxJoliePitt #PaxJoliePitt #ShilohJoliePitt #AngelinaJolie #BradPitt #JoliePitt #JolieKids

A post shared by Jolie-Pitt ❤️ (@joliekids) Vel 19, 2017 u 9:38 PST

Foto: Getty
N.K.

Pročitajte i...

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

▲ Povratak na vrh