Kraljice street style lookova

Milano str S14 OTV2
17.11.2013.

Upoznajte najutjecajnije modne muze, urednice, blogerice, socijalitkinje i donedavno anonimne fashionistice inspirativnih odjevnih kombinacija

Leandra  Medine

Njujorška novinarka  i autorica utjecajnog (‘muškarcima odbojnog’) bloga The Man Repeller rijetko je artikulirana modna ikona koja zaista ima što pokazati i zna se duhovito izraziti.

Svoj status trenutačno najutjecjanije modne muze potvrdila je istoimenom knjigom eseja s intrigantnim osvrtima na svoj uspješan modni i manje uspješan privatni život. Leandrina fromula uspjeha u svim sferama života: humor!

Alexa Chung

Kao tinejdžerica, danas 30-godišnja Britanka bavila se modelingom, ali tek je kao tv-voditeljica postala prava zvijezda i muza modni brendova (Mulberry joj je prije četiri godine posvetio torbu ‘Alexa’).

Svojim izgledom ‘dobre djevojke’, sofisticiranim i podigranim stylingom koji ne vrišti ‘gledajte me’ iz godine u godinu potvrđuje status it-djevojke i osvaja naslovnice časopisa.

Miroslava Duma

Kći ruskog političara započela je karijeru kao modna urednica ruskog Harper’s Bazaara, a u globalnu orbitu lansirao ju je njen digitalni ‘časopis’ Buro24/7.

Najutjecajnija Ruskinja modne blogosfere, osvaja eklektičnim, ali uvijek damskim stilom odijevanja koji ne pozna ni geografske ni modne granice.

Posljednje dvije godine jedna je od najfotografiranijih fashionistica i svepristunih lica u ‘prvim redovima’ modnih tjedana.

Anna Dello Russo

Talijanka osebujne ljepote ima toliko odjeće i obuće da je morala iznajmiti još jedan stan i od njega načiniti ‘garderobu’. Iskusna 51-godišnja ADR 20-ak godina pekla je ‘zanat’ modne urednice u talijanskom Vogueu.

Danas je savjetnica japanskog izdanja toga časopisa, slobodna modna urednica i autorica vrlo posjećenog bloga AnnaDelloRusso.com koji plijeni Anninim koloristički naglašenim i zaigranim (ne samo) modnim stilom.

Anja Zjurova

Još jedna sveprisutna Ruskinja, stilistica je i urednica ruskih izdanja časopisa Tatler i Allure, a svoj status modne ikone izgradila je radeći za američki i japanski Vogue.

Na tjednima mode ove godine plijenila je pažnju street style bloggera svojim ženstvenim i profinjenim odjevnim kombinacijama.

Poppy Delevingne

Poppy Delevingne

Poppy Delevingne

Starija sestra najtraženijeg britanskog top-modela, Care, i sama je manekenka, ali za razliku od modnog ‘Čudovišta’, Poppy njeguje mnogo profinjeniji odjevni stil u kojem često uspijeva spojiti nespojive elemente.

Elena Perminova

Elena Perminova

Elena Perminova

Bivšu manekenku i suprugu ruskog oligarha Alexandera Lebedeva možete vidjeti u prvom redu svih važnijih revija. Njen modni stil često opisuju kao sretan brak printova i električno nabrijanih boja.

Taylor Tomasi Hill

Taylor Tomasi Hill

Taylor Tomasi Hill

Crvenokosa ljepotica do prije mjesec dana bila je umjetnička direktorica superuspješnog online butika Moda Operandi. Često kombinirajući nespojivo, Tylor svojim megakopiranim outfitima neustrašivo ruši uobičajene ekstetske konvencije.

Olivia Palermo

Olivia Palermo

Olivia Palermo

Kći financijskog mogula koji se obogatio prodajom nekretnina, američka socijalitkinja i jedna od ‘it-djevojaka trenutka’ osvaja svojim uvijek ženstvenim stylingom.

Tekst: Mihaela Batinić
Foto: Imaxtree.com, Getty Images, press

Pročitajte i...

Alexa Chung otkrila svoju beauty rutinu

Ako ste sinoć zaboravili skinuti maskaru, ne uzrujavajte se: i slavna fashionistica ponekad zaspe s full make-upom. To je znak da je tulum bio sjajan!

Alexa Chung šalje virtualne zagrljaje

Kako Alexa, Leandra, Marc i drugi provode dane u izolaciji?

Naši najdraži modni profesionalci razveselit će vas svojim postovima

Dani u pidžami: Najljepši high street i high end primjerci

Pidžame zbog kojih uživamo u home officeu

▲ Povratak na vrh