Stilska inspiracija: Lena Farl

18.06.2020.

Svježa interpretacija pariškog chica!

Ulice i krovovi Pariza vječna su inspiracija, a njegove stanovnice jedne od najbolje odjevenih pa nam nikada neće dosaditi otkrivanje novih modnih muza iz ovog divnog grada. Naš ovotjedni stilski crush svojim Instagram profilom želi proširiti granice onoga što se smatra tipičnim “pariškim chicom” i kako njegova predstavnica treba izgledati. Kratka afro frizura i  “štreberske” dioptrijske naočale jednako mogu predstavljati modernu parižanku, baš kao i cvjetna haljina brenda Rouje ili popularna beretka. Lena Farl spaja sve ove modne utjecaje u jedinstven i neodoljiv stilski miks koji nas je osvojio na prvu!

Iako trenutno ima tek nešto manje od 7000 sljedbenika, sigurni smo da će ova nepravda uskoro biti ispravljena, pa će Lena ubrzo iz mikro prerasti u mega influencericu!

Osim što se uspješno probija na influencerskome nebu, Lena je i komunikacijska stručnjakinja koja radi u event industriji. Za vrijeme (nedavno završenog) lockdowna pratili smo divne fotografije snimljene na balkonu njenog pariškog stana, a ako scrollate malo dublje, otkriti ćete i starije fotografije koje u backgroundu imaju fotogenične vedute grada.

Zajednička točka svim fotografijama svakako je odličan Lenin stil, a dodatni plus je i mogućnost otkrivanja novih, dosad nepoznatih francuskih i engleskih brendova koje Lena često nosi, poput Yolke ili Mirae Paris. Naš izbor najboljih Leninih lookova svakako pogledajte u nastavku!

 

 

Piše: Jasna Rausavljević

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Kako je Courteney Cox oduševila fanove

Najoriginalnija čestitka - ikad!

Stilska inspiracija: Zendaya

Predivna, talentirana i tako stylish!

Profil na društvenim mrežama koji vraća vjeru u čovječanstvo

Kako to izgleda kad se ljudi na društvenim mrežama okupe u zajednicu?

5 neizostavnih komada za klasičan jesenski look

Vječna dilema - kako u hladne dane izgledati chic i pritom se ne smrznuti?

12 otkačenih Instagrama koji spajaju umjetnost i hranu

Naše dvije najdraže stvari ikad spojene u dvanaest nadrealnih profila koji će vam uljepšati život

Influenceri imaju novo IT mjesto u Zagrebu za snimanje najbolje Instagram fotke

adidas je u svom storeu u Ilici postavio genijalan infinity photobooth u kojem su se do sada već snimili hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić, poznati domaći influenceri Fran Lauš i Cindy Šoštarić te mnogi drugi

▲ Povratak na vrh