Stilski dosje: Jessica Chastain

06.12.2016.

Beskompromisna elegancija prepoznatljiv je pečat talentirane glumice već godinama

Glumica i producentica Jessica Chastain ne pokazuje znakove usporavanja. U svojoj 12 godina dugačkoj glumačkoj karijeri, od kojih je tek nekoliko posljednjih provela u budnom oku javnosti, lijepa Teksašanka zaradila je dvije nominacije Britanske filmske i Američke filmske akademije. Prošle godine gledali smo je u nagrađivanim filmskim ostvarenjima, a ni ove godine Jessica neće izostati s velikih ekrana: glavna uloga u filmu “Miss Sloane” mogla bi joj priskrbiti još pokoju prestižnu nominaciju, a za iduće dvije godine već se pet naslova veže uz njezino ime.

Njezinu impresivnu glumačku karijeru nisu zaobišla ni pojavljivanja na crvenim tepisima i svečanim eventovima na kojima sofisticirana 39-godišnjakinja, u maniri staroholivudske dive, uvijek bira izuzetno elegantne, ženstvene, svevremenske krojeve. Uz njezinu porculansku put i crvenu kosu malo koja boja ne pristaje, a ipak najčešće poseže za crnom, nude nijansama te električno plavom i crvenom.

U nastavku vam donosimo pregled njezinog stilskog dosjea: sve svečane toalete u kojima smo je imali prilike gledati, i diviti se, tijekom proteklih nekoliko godina.

2016:

 

2015:

2014:

 

2013:

 

2012:

 

2011:

 

N.K.
Foto: profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh