Street style report s londonskog tjedna mode

19.02.2020.

Tko je zakazao, a tko oduševio?

Fashion Week mjesec u punom je zamahu, i dok modni entuzijasti sa svih strana svijeta hrle u Milano gdje traje već drugi dan tjedna mode, mi smo se odlučili osvrnuti na streetstyle kombinacije fashionistica koje su pohodile revije u Londonu proteklog tjedna.

Nepredvidljive vremenske prilike nisu ih omele u tome prošeću svoje najdraže komade ulicama britanske metropole, a njihov svaki korak pažljivo su pratili i dokumentirali street style fotografi. Bilo je lookova u koje smo se zaljubili na prvi pogled poput onog Alexe Chung u divnoj Simone Rocha haljini i klasičnom bež kaputu, a bome i nekih koji nas nisu posebno dojmili poput inače sjajne Jeanette Madsen koja je u co-ord trenirci i sandalama koje je jedva navukla preko debelih vunenih čarapa djelovala kao da se je direktno s avionske piste uputila na reviju JW Andersona. Primjetili smo da je trend multipliciranja gornjih dijelova outfita na svom samom vrhuncu, tako je Eva Chen preko džempera prebacila još jedan u sličnoj nijansi, a Emili Sindlev pokazala kako se nosi dupli sako.

Sve u svemu, u Londonu je prošli tjedan šarenilo prevladalo sivilo, a ponovno smo dobili potvrdu da je upravo na tom tjednu mode individualnost uvijek na najvećoj razini. Pripremili smo galeriju street style lookova pa sami prosudite tko zaslužuje pohvalu, a tko je ovaj put zakazao.

 

 

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh