Juno nakit Anite Dujić u novom ruhu

13.11.2017.

Juno nakit naše poznatog modela Anite Dujić postaje sve poznatiji. Svoju prvu kolekciju lansirala je u svibnju 2016. godine, a kroz nekoliko dana predstavit će i svoju kolekciju jesen/zima za 2018.

Naziv nove kolekcije za jesen/zimu je Sinergija. Sam naziv je inspiracija dizajnerice koja je u svojoj kolekciji htjela prikazati lijepu, snažnu i toplu žensku energiju. Motivi koji dominiraju kolekcijom su srca i zvjezdice, koji su od samog početka glavni motiv, a uz njih dominiraju i materijali srebra, pozlaćenog srebra i crveni končić.

Ovoga puta zaštitna lica su Ana ZdarilekDiana Šimunić i Darinka Ferko, bivši modeli, danas majke i uspješne žene, inače moje bliske prijateljice. Nisam mogla zamisliti nikoga osim njih, tko bi na bolji način pokazao ono što ja vidim u ovoj kolekciji, a to je jedna dugoročna ljubav, bez roka trajanja i postavljanja uvjeta, prijateljstvo, neraskidive spone koje nas vežu, sreća i odanost. Na taj način promatram i nakit, kao nešto vječno, nešto sto nas spaja i čuva uspomene”– rekla je Anita Dujić.

U stvaranju kampanje sudjelovali su fotograf Marko Grubišić koji je od početka s Anitom i zna kako u najboljem svjetlu prikazati svaki komad njezinog nakita. Za besprijekornu kosu zadužen je Ivica Palinić, a za šminku Marko Tolić.

Juno nakit možete pronaći na Facebook i Instagram stranici, a u izradi je i webshop koji će olakšati kupnju nakita ženama diljem Hrvatske.

 

Tekst i foto: PR

Pročitajte i...

Staša Randall predstavlja novu kampanju s Anitom Dujić u glavnoj ulozi

Kampanja za novu kolekciju dizajnerice s londonskom adresom

5 ELLE Beauty minuta: Anita Dujić

Uvid u beauty filozofiju lijepe dizajnerice nakita i dekoraterke seta

Ivan Alduk slavi 10 godina karijere raskošnom novom kampanjom

Deset poznatih Hrvatica poavljuju se u novoj kampnju u deset raskošnih toaleta za deset uspješnih godina hrvatskog dizajnera Ivana Alduka

Francuski chic u Dežmanovom prolazu

Pop up store uvijek se čini kao dobra ideja

Kakvu torbu bira Anita Dujić?

Limitirana edicija s potpisom Elfs

Modni duel Anite Dujić i Elle Dvornik

Stilske suprotnosti fashion influencerica ujedinjene pod neodoljivim dizajnom domaćeg brenda

▲ Povratak na vrh