Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

02.10.2020.

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

Novčanik, ključevi, mobitel…i maska! Nigdje više ne možemo bez nje. I premda “glavu čuva”, remeti planove svim ljubiteljicama ruževa i mijenja ustaljene make up rutine.

No jednoličnom make up-u možemo doskočiti eksperimentirajući s novim nijansama maskara i eyelinera. Od plavih, zelenih, ljubičastih, preko crvenih, bijelih…cijeli je spektar na raspolaganju za igranje bojama.

View this post on Instagram

Little graphic lines! Which one would you wear 1,2,3,4 or 5?

A post shared by KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes) on

Ukoliko koristite intenzivne boje eyelinera i maskara, make up artisti preporučaju ostatak make up-a ostaviti jednostavnim i prozračnim. Hidratantna krema, eventualno korektor ili lagana podloga.

Inspiraciju za šarene eksperimente potražite i u modnim editorijalima u najnovijem izdanju Elle-a.

Tekst: Kristina Stakor

Foto: Instagram, Profimedia

Pročitajte i...

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Svi makeup trikovi Marilyn Monroe

Marilyn Monroe nekoć je bila Norma Jeane, a za ključni korak njezine transformacije u ikonu ljepote i seksipila zaslužan je njezin makeup artist Allan Snyder zvan Whitey.

Kako ruž zadržati na usnicama dok nosimo masku

"Novo normalno" izazov je na svim poljima, uključujući i makeup.

▲ Povratak na vrh