PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA „ Elle slavi 18. rođendan i daruje vam fantastične poklone”

26.10.2020.

Članak 1: ORGANIZATOR

Natječaj „Elle slavi 18. rođendan i daruje vam fantastične poklone“ raspisuje Adria Media Zagreb d.o.o. (OIB: 58576890942), Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koje proizlaze iz natječaja.

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Natječaj se provodi u svrhu promocije časopisa Elle i portala Elle.hr. Natječaj traje od 26.10.2020. godine do 03.11.2020. godine, do 23:59h.

Članak 3: NAGRADNI FOND

Fond nagrada sastoji se od:

  • DE’LLURE OGRLICA (PRAHIR FINE JEWELLERY) x5
  • NAOČALE KLISAB ZA GHETALDUS x3
  • SET ŠALICA S MOTIVOM AUDREY HEPBURN I FRIDA KAHLO BY KIKKERLAND x2
  • AVENE PAKET: TERMALNA VODA I HYDRANCE SERUM x3
  • NARUKVICA BORBOLETA x3
  • KNJIGA LOUIS VUITTON (UPI2M BOOKS) x1
  • SET MIRISA 4711 ACQUA COLONIA TEA EDITION x1

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom natječaju imaju svi državljani Republike Hrvatske, s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, koji imaju 18+ godina, osim zaposlenika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Sudjelovanje u Kreativnom natječaju odvija se preko službenog Instagram profila magazina Elle Hrvatska ellecroatia  na način da čitatelji trebaju zapratiti Instagram profil ellecroatia i ispod rođendanskog Instagram posta s Elle darovima koji će biti objavljeni u periodu – 26.10.2020. – 03.11.2020. godine (7 darivanja) – napisati odgovor u obliku komentara kako su proslavili 18. rođendan. Pritom je odgovore – komentare moguće napisati u periodu 26.10.2020. – 03.11.2020. godine, do 23:59h.

Jedan te isti čitatelj može sudjelovati u svakom od 7 darivanja, ali pritom jedan te isti čitatelj može osvojiti isključivo jednu nagradu (jedan od gore navedenih 18 darova – odnosno 18 nagrada). Profil čitatelja koji sudjeluje u Kreativnom natječaju može biti i javan i privatan. Imena pobjednika – autora najkreativnijih odgovora – bit će objavljeni na službenom Instagram profilu ellecroatia u četvrtak, 5. studenoga 2020. godine, a uredništvo magazina Elle kontaktirat će ponaosob svakog čitatelja – pobjednika u inbox sandučić njegovog Instagram profila sa zamolbom da pošalje osobne podatke – ime i prezime, adresa prebivališta, e-mail adresa i telefonski broj. Organizator natječaja ovlašten je na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, u potpunosti se odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika štete koja bi im mogla nastati prilikom zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Sudjelovanjem u natječaju sudionici potvrđuju da su upoznati s ovim Pravilima natječaja te da ista prihvaćaju u cijelosti.

Članak 5: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Imena čitatelja – pobjednika s oznakom njihovog osobnog Instagram profila bit će objavljeni na službenom Instagram profilu magazina Elle ellecroatia na dan 5. studenoga 2020. godine u obliku Instagram posta.

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADE

Pobjednici natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona ili poruke u inbox sandučiću Instagram profila nakon završetka natječaja. Ukoliko sudionici ne odgovore na elektronsku poruku putem Instagram profila ili telefonski poziv u roku od 24 sata od slanja poruke nagradu neće moći realizirati te se nagrada automatski prenosi na sljedeću prijavu s najkreativnijim odgovorom. Organizatori natječaja mogu koristiti podatke Dobitnika bez naknade i bilo kakvih naknadnih potraživanja od strane Dobitnika prema Organizatoru. Nagrada nije prenosiva.

Članak 7: SUDIONICI U NATJEČAJU

Sudionici ovog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. Organizator ne odgovara za nastalu štetu treće strane. Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade može koristiti za promociju u svim medijima (televizija, novine, internetski portali), ali ih nije obvezan koristiti u reklamne svrhe. Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.

Članak 8: KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Sudionici natječaja sudjelovanjem, odnosno slanjem potrebnih podataka, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja odobravaju Organizatoru odnosno tvrtki Adria Media Zagreb d.o.o. da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja natječaja i vlastitih marketinških aktivnosti. Sudionik u bilo kojem trenutku može zatražiti odjavu od primanja ovakvih obavijesti.

Adria Media Zagreb d.o.o. poduzet će sve razumne potrebne mjere da bi osigurala da se osobni podaci sudionika u natječaju obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti sa Zakonom.

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili pravo na sudjelovanje u natječaju.

Članak 10: POREZI

Pobjednici kreativnog natječaja ne snose obvezu plaćanja poreza niti plaćanja naknada povezanih s nagradom.

Članak 11: U SLUČAJU SPORA

Za slučaj bilo kakvog spora između Organizatora i sudionika natječaja nadležan je stvarno nadležni sud u Zagrebu i provodi se primjena hrvatskog prava kao mjerodavnog prava.

Članak 12: MOGUĆNOST PREKIDA NATJEČAJA

Natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

Članak 13: MOGUĆNOST PREKIDA NATJEČAJA USLIJED VIŠE SILE

Ukoliko se tijekom trajanja natječaja pokaže da Organizator nije u mogućnosti realizirati daljnji tijek natječaja i ostvarivanje nagrada iz članka 3. iz objektivnih razloga uslijed nastupanja vanrednog stanja i više sile, elementarne nepogode, potresa, ratnog stanja, epidemije neke bolesti širih razmjera na nacionalnoj razini i drugih izvanrednih okolnosti koje Organizator realno nije mogao spriječiti ili predvidjeti u trenutku pokretanja natječaja, sudionici i pobjednici natječaja neće potraživati ispunjenje realizacije natječaja i ostvarivanja nagrada definiranih ovim Pravilima. Pritom vanredno stanje treba biti proglašeno od strane Republike Hrvatske na nacionalnoj razini odnosno na teritoriju na kojem Organizator djeluje i posluje, a u vrijeme pokretanja ovog Natječaja mora biti nepredvidiv ili neizvjestan.

Pročitajte i...

PBZ Grupa donirala oko 300.000 kuna Domu za odgoj djece i mladeži Karlovac

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, najnovijom je donacijom u sklopu svog projekta „Činim dobro svaki dan“ pomogla Domu za odgoj djece i mladeži Karlovac te još jednom dokazala kako je ustrajna u dugoročnom i kontinuiranom pomaganju djeci i mladima. Donacijom u iznosu od 301.387,50 kuna Grupa je pridonijela adaptaciji kuće za pružanje izvaninstitucijskih socijalnih sadržaja karlovačkog Doma, s ciljem poboljšanja uvjeta rada te kvalitete socijalne skrbi njegovih korisnika.

▲ Povratak na vrh