Zavirite u rujanski broj časopisa Elle!

23.08.2018.

Od ovog broja časopisa dolazi u redizajniranom i još raskošnijem obliku, s većim formatom i više stranica

Na kioske je stigao rujanski broj časopisa Elle!
Naš “September Issue”  posvećen je modi te nudi sveobuhvatan pregled najnovijih trednova koje ćemo nositi u nadolazećim hladnijim jesenskim danima.
Moramo se pohvaliti da od ovog broja časopis dolazi u redizajniranom i još raskošnijem obliku. Imamo veći format i više stranica.
Za rujanski cover story časopisa ovog je puta bila zadužena vizažistica Kristina Vidic, predavačica na Central St. Martinsu, koja je kreirala ekstravagantnu beauty priču naziva “Funny Face” s našim poznatim modelom Magdalenom Gero.
Jednu posebnu modnu priču ovog smo kolovoza kreirali na otoku Šolti. Mladi fotograf Filip Koludrović, model Ana Buljević, stilistica Ana Nikačević, frizer Ante Pažanin iz salona Glamour te vizažistica Joyce Clerks uz  pomoć slikara Vicka Buktenice iskoristili su sve ljepote dalmatinskog otoka te producirali fotografije koje krase čak 12 stranica rujanskog izdanja magazina Elle.

Iza scena na snimanju editorijala

Novi broj donosi i ekskluzivni intervju s losanđelskom dizajnericom Jasmin Larian, osnivačicom brenda Cult Gaia, dobro nam poznatog po it-torbama kojima malo koja stilski osvještena dama uspije odoljeti.
U novom Elleu potražite i intervjue s jednom od najsnažnijih dramaturginja mlađe generacije Vedranom Klepicom kao i razgovor s Kaiom Gerber, 16-godišnjom dizajnericom u usponu, koju je za suradnju odabrao čuveni Karl Lagerfeld.
Elle je u prodaji od 20. kolovoza na svim kioscima!

Piše: V.S.

Foto: Igor Maković

Pročitajte i...

Poruka zahvale našim vjernim čitateljima

Hvala što ste uvijek uz nas!

Mali uvid u novi ELLE i kako nositi trend sezone

Karirano i Nikolina Matičević pred objektivom Mladena Šarića

Elle 2019 Women In Hollywood: najbolje crne haljine!

Naši američki kolege odali su počast heroinama Hollywooda

Vrijeme je za novu, rujansku Sensu

Novi broj je na kioscima

Hot jesen uz novi Cosmopolitan – potražite rujansko izdanje na kioscima

Za sve one koji žele istog trena super odgovore na pitanja što obući, s kim furati, što gledati, kako se ludo zabaviti i ne manje bitno kako ispuniti sve želje, snove i fantazije... Paaaa, barem do kraja ove godine

Bajkoviti nadrealizam uvodi nas u modnu jesen

Rujan donosi romantičnu snagu ženskog duha

▲ Povratak na vrh