Strawberry nails
Instagram @polish_and_pilates //

Dolaskom toplijeg vremena, mijenja se i naša manikura na noktima. Nakon što je zimskom sezonom vladala chrome manikura, te tamniji tonovi, vrijeme je da naše nokte krase veselije boje i uzorci koji prizivaju proljeće i ljeto. Bez obzira jeste li obožavateljica minimalističkih manikura ili preferirate nešto zabavnije i otkačenije nokte, sigurni smo da ćete pronaći trend noktiju koji vam odgovara. U nastavku vam predlažemo nekoliko ideja za vašu sljedeću proljetnu manikuru.

Butter nails french

Vjerujemo da ste za butter nails, novu it manikuru, već čuli. Šareni french i pastelne boje su proljetni nail art klasik, ali boja ovogodišnje sezone je ipak žuta. Za ovu zabavnu i osvježavaju french manikuru, bitno je izabrati pravu nijansu žute, kremastu i pastelnu koja svojim izgledom podsjeća, kao što samo ime govori, na boju maslaca ili vanilije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)

 

Lila nokti

Nakon što je Tom Bachik, maniker J. LO i Selene Gomez, izjavio kako je lila nova crna, uvjereni smo da će lila nokti vladati sezonom koja dolazi. Radi se o nježnoj lila nijansi, ne onoj tamnoj i zagasitoj, već više pastelnoj koja je idealna za toplije mjesece. Trendseterica ove manikure je Selena Gomez, na premijeri Lole, a možemo reći da smo se već zaljubili u ovu boju!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

 

Manikura s motivom jagode

Nakon što je prošle godine u trendu bio strawberry girl makeup, jagode su ove prevladale i u svijetu manikure. Ovo voće koje predstavlja proljeće, na noktima izgleda izuzetno atraktivno, bilo da se radi samo o detalju na jednobojnoj bazi, popularnoj francuskoj manikuri osvježenoj s dodatkom jagode, ili manikuri za one malo odvažnije, gdje cijelu površinu nokta prekriva motiv jagode. Ako se odlučite za manikuru s ovim preslatkim motivom, vaši nokti svakako neće ostati nezamijećeni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli •Valentina• (@polish_and_pilates)

 

Jednostavna manikura s detaljima - cvijeće, latice, voće, srca

Za žene koje vole čist i jednostavan a ipak upečatljiv izgled noktiju, dodavanje detalja ovisno o godišnjem dobu sjajan je način za promjenu i malo više zabave. Cvjetni uzorci, latice, srca, točkice i motiv voća možda nisu revolucionarni, ali donose osvježavajući zamah proljeća. Nježne latice u boji na bež, rozoj ili prozirnoj bazi su suptilan način nošenja cvjetnih uzoraka, dok mini uzorak voća na noktima ili pak samo jednom noktu, daju diskretan ali ipak izuzetno sladak izgled vašim noktima. Već spomenute jagode, trešnje i limuni savršeno se uklapaju u svaku proljetnu manikuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)

 

Ljepota