Naslovna
Promo //

Coperni

Novi tjedan donosi nove modne komade koje puni entuzijazma dodajemo na našu proljetnu listu želja. No, ovaj modni komad brenda Coperni odnosno, pamučni top sa zanimljivim srebrenim detaljom emojia, ne možemo baš svrstati u rubriku najnovijeg s obzirom na to da smo ga prvi put uočili na njihovoj reviji Jesen/Zima 2023. Govorimo o onoj poznatoj reviji s robotima, pa moguće da vam je zbog njih ovaj top, kao i slična haljina, skroz promaknuo ispod radara, ali mi smo tu da vas ponovno podsjetimo na ovaj cool komad.  

Coperni
Imaxtree by Launchmetrics

Coperni

Važnost dobrog pamučnog topa

Sigurno ste se nekoliko puta u proljetnim i ljetnim mjesecima uvjerili u moć jednostavnog pamučnog topa koji ide na apsolutno sve. Najčešće ga nosimo u kombinaciji s običnim trapericama, ali i u kombinaciji s lepršavim suknjama ili hlačama šireg kroja. Sjetimo se samo popularnih Loewe i Prada topova koji su prošle godine nosili titulu must have komada na društvenim mrežama. Njihova popularnost sigurno će biti prisutna i ove godine, ali na tržištu sada imam još nekoliko zanimljivih modela za koje se možemo uhvatiti. 

Coperni

Coperni

Emoji top

Jedan od njih je svakako Coperni top, a ono što ovaj model izdvaja od drugih je rebrasti pamuk koji se skuplja na vrhu uz srebrno-tonirani metalni ukras, odnosno emoji koji predstavlja simbol za oznaku OK. Kao takav spaja razigranost s vječnom elegancijom koju jedan bijeli top posjeduje, a osim bijele, dostupan je i u crnoj boji. Njegov asimetrični V-izrez i skupljeni materijal na strani na kojoj se nalazi emoji, stvaraju raskošnu siluetu koja ističe figuru, pa je tako ovaj Coperni top svestrani komad koji se bez napora prilagođava i prelazi iz dnevnih u večernje kombinacije.

Coperni
Imaxtree by Launchmetrics

Coperni

Coperni je u istoj kolekciji predstavio i sličnu haljinu koja ima čak 3 emojia koja izgledaju kao da potežu materijal haljine svaki na svoju stranu, čineći je tako vizualno zanimljivijom. Za oko nam je zapela i obična majica koja je gotovo identična kao i top, ali s obzirom na to da se približavamo najtoplijim danima u godini, naša preporuka ovoga puta ide za top koji je dostupan po cijeni od 380 eura. Trebamo li uopće reći? Ma hajde hoćemo, ADD TO WISHLIST!

Coperni
Imaxtree by Launchmetrics

Coperni

Coperni
Imaxtree by Launchmetrics

Coperni

Moda