Foto: Screenshot
Foto: Screenshot //

Foto: Screenshot

Uvijek smo u potrazi za dobrim proizvodima za njegu usana, a posebno cijenimo one koji osim što naglašavaju ljepotu usana, ujedno njeguju osjetljivu kožu. Iako je tržište prepuno beauty alternativa, mi na shopping listu stavljamo sjajilo za usne koje obožava i Kate Middleton i bez kojeg, navodno, ne izlazi iz palače. 

Iako se beauty tajne članica kraljevske obitelji uglavnom čuvaju kao tajna, neki detalji našli su svoj put do javnosti. Tako je poznato da je Kate obožavateljica Bobbi Brown kozmetike, no da voli brend Clarins dokazala je sama još 2019. godine kada je na Wimbledonu viđena s jednim sjajilom u rukama. Hvaljeni Clarins Lip Perfector u nijansi Rose Shimmer obožava Kate, a ovaj proizvod ima svoju vjernu bazu obožavatelja već godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Od ostalih ga izdvaja formula koja donosi najbolje od sjajila i balzama za usne, nježna tekstura savršeno naglašava usne, a njegujući sastojci zaglađuju usne i čine im mekšima. Veliki plus je i što kod ovog sjajila nije prisutan osjećaj ljepljivosti usana. Ako je dovoljno dobar za Kate, i mi ga planiramo dodati u kozmetičku torbicu, a cijena sjajila iznosi 21 euro te je dostupan nekim našim drogerijama i web shopovima koji dostavljaju u Hrvatsku!

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Ljepota