Nicole Kidman
Profimedia //

Nicole Kidman

Nicole Kidman je tijekom vikenda ovjenčana još jednom prestižnom nagradom. Naime, dodijeljena joj je nagrada za životno djelo pod pokroviteljstvom organizacije American Film Institute. Nagradu joj je predstavila dugogodišnja prijateljica i glumačka legenda Meryl Streep, a u svom se govoru zahvalila svim ženama koje su ovu industriju učinile boljim i uključivijim mjestom. Naravno, za preuzimanje zlatnog kipića je najbolje i sam se pojaviti kao prestižni zlatni kipić.

Nicole Kidman
Profimedia

Nicole Kidman

Iza njenog nepogrešivog red carpet stila stoje Balenciaga i njen dugogodišnji stilist Jason Bolden, a rezultat ove trajuće suradnje je još jedan outfit kojeg zapisujemo u kategoriju legendarnih zvjezdanih lookova. Kidman je krajem prošle godine, uz Kim Kardashian i Michelle Yeoh, postala glavna ambasadorica Balenciage, a već je nekoliko puta do sada hodala u Demninim revijama visoke mode.

Balenciaga FW22 Couture
Launchmetrics

Balenciaga FW22 Couture

Zlatna haljina s tankim naramenicama i ogromnim šlepom je dijelom asocirala na onu koja se pojavila na Yeoh na ovogodišnjim Oscarima. Sličnog materijala i vrste šljokica, Demnine ovogodišnje red carpet kreacije zaista možemo samo pohvaliti, a izgleda da ćemo sličnu estetiku i još veće usmjerenje na glamur starog Hollywooda u njegovoj nadolazećoj kolekciji visoke mode.

Nicole Kidman
Profimedia

Nicole Kidman

Moda